TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

ALL STARS | ANDREEA PÎȘCU (ALERGARE)

ALL STARS | ANDREEA PÎȘCU (ALERGARE) @ Bucovina Ultra Rocks ~ 2022

Bucovina Ultra Rocks (29.07.2022 - 31.07.2022) este o competiție de alergare montană ce își propune să le arate alergătorilor și susținătorilor o parte magică, neatinsă a României: legendara Bucovină.

ALL STARS | ANDREEA PÎȘCU (ALERGARE) @ ALERGARE PENTRU ANDREEA PÎȘCU ~ 2022

Andreea Pîșcu este de 3 ori campioana României în proba de semimaraton, având numeroase rezultate de top în alergarea de șosea și alergarea montană.

Din păcate, situația financiară a majorității sportivilor români este una dificilă, iar cursele externe reprezintă pentru ei praguri intangibile.

 

ALL STARS | ANDREEA PÎȘCU (ALERGARE) @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

ANDREEA PÎȘCU, CAMPIOANA NAȚIONALĂ LA SEMIMARATON, ARE NEVOIE DE SUSȚINERE PENTRU A-ȘI CONTINUA CARIERA SPORTIVĂ @ 24H DE ALERGARE PENTRU ANDREEA PÎȘCU ~ 2019

Andreea Pîșcu este campiona României la semimaraton (categoriile tineret & seniori), având excelente rezultate și în alergarea montană, unde este calificată pentru participarea la Campionatul Mondial din Argentina.

ANDREEA PÎȘCU, CAMPIOANA NAȚIONALĂ LA SEMIMARATON, ARE NEVOIE DE SUSȚINERE PENTRU A-ȘI CONTINUA CARIERA SPORTIVĂ @ Festival Sport Montan Săcele ~ 2019

Eveniment dedicat sporturilor montane ce va cuprinde în 2019 probe de alergare montană, vertical, orientare sportivă, mountain-bike și parapantă, precum și proiecții montane.

Perioada de desfășurare: 18-20 octombrie.

ANDREEA PÎȘCU, CAMPIOANA NAȚIONALĂ LA SEMIMARATON, ARE NEVOIE DE SUSȚINERE PENTRU A-ȘI CONTINUA CARIERA SPORTIVĂ @ Semimaratonul Plopeni

Pentru promovarea unui stil de viata sănătos, în special în rândul tinerilor și copiilor prin practicarea exercițiilor fizice în aer liber și in principal a alergării, Asociația Elite Running – “Trupa lui Fane” a lansat în anul 2015 prima ediție a “Semimaratonului Plopeni”, cuprinzând trei curse: semimaraton, 10 km și cursa copiilor (200m – 1000m).

ANDREEA PÎȘCU, CAMPIOANA NAȚIONALĂ LA SEMIMARATON, ARE NEVOIE DE SUSȚINERE PENTRU A-ȘI CONTINUA CARIERA SPORTIVĂ @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

ANDREEA PÎȘCU, CAMPIOANA NAȚIONALĂ LA SEMIMARATON, ARE NEVOIE DE SUSȚINERE PENTRU A-ȘI CONTINUA CARIERA SPORTIVĂ @ Apuseni Ultra Race ~ 2019

Desfășurat în perioada 20-22 septembrie 2019, Apuseni Ultra Race este o competiție de ultramaraton pe distanța de 170 km, o cursă cu un traseu linie, cu startul în Arieșeni (județul Alba) și finishul în Stațiunea Muntele Băișorii (județul Cluj).

ANDREEA PÎȘCU, CAMPIOANA NAȚIONALĂ LA SEMIMARATON, ARE NEVOIE DE SUSȚINERE PENTRU A-ȘI CONTINUA CARIERA SPORTIVĂ @ Daruieste ziua ta ~ 2019

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.