TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ @ Alergare caritabilă de GivingTuesday

Spune da generozității și vino la o alergare caritabilă pe 3 decembrie, când faptele bune sunt sărbătorite la nivel global.

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ @ Maratonul 1 Decembrie ~ 2019

Ediția din acest an are o tema specială, aniversând cei 160 de ani de la Mica Unire (Unirea Principatelor Române) și cei 200 de ani de la nașterea celui intitulat “Domnul Unirii”: Alexandru Ioan Cuza.

AȘTEPTÂND CRĂCIUNUL ~ 2019

În intervalul 25 noiembrie – 25 decembrie te invităm să faci zilnic ceva util pentru tine!

Poți alerga, scrie, planifica obiective, poți învăța să gătești mai multe rețete, poți descoperi mai multe stiluri de a decora casa de Crăciun.

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ @ Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2019

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile. 

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ @ ZIUA NAȚIONALĂ ÎN MASIVUL IEZER

De 1 decembrie ne vom afla la înălțime, pe crestele din Iezer-Păpușa, pentru a sărbători așa cum se cuvine Ziua Națională: la înălțime!

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ @ Cluj Ecotrail Ultramaraton ~ 2019

Un alt mod de a sarbatori ziua Romaniei.

3 curse accesibile pentru fiecare, puncte ITRA, traseu provocator.

Parteneri si alergatori de top intr-un eveniment unic in Cluj si in Romania. Trail running de ziua Romaniei.

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ @ Ultra Zărand ~ 2019

Evenimentul Ultra Zărand este o manifestare sportivă pentru amatori și profesioniști cu scopul promovării alergării montane de distanță lungă și ultramaraton.

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ @ Crosul 15 Noiembrie ~ 2019

Crosul 15 Noiembrie este cea mai importantă competiție sportivă organizată anual la Brașov, în semn de omagiu pentru Revolta Anticomunistă din 15 Noiembrie 1987.

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ @ Zărnești Challenge ~ 2019

Semimaraton Zărnești Challenge este un concurs de alergare cu startul din centrul orașului Zărnești și sosire în mijlocul naturii (Traseu Motocros "Brebina").

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ @ Daruieste ziua ta ~ 2019

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.