PIATRA DE ZAHĂR

PIATRA DE ZAHĂR

Toţi ne dorim o schimbare. Asta își dorea și Amy, o fată abandonată în spital la vârsta de 7 ani, care suferă de tulburare de identitate disociativă. Deoarece avea adesea pierderi de memorie, ea păstra un jurnal în care își consemna, sub formă de povești, poezii sau scrisori către sine, gândurile.
Eu, doctorul George, am decis ca în memoria ei să transform totul într-o carte și să îi analizez fiecare gând, trăgând concluzii care te vor ajuta și pe tine.
Vei cunoaște un copil care evoluează odată cu lectura. Iar dacă vrei să înveţi câte puţin din spiritualitate, psihopatie sau filosofie, într-o manieră comică și realistă, ușor de citit, cartea ţi se va potrivi ca o mănușă!

***

Iris Alexandra Vavilov este o tânără din Tulcea, născută în anul 2004. Iris a publicat prima ei carte cu povești, carte pe care o poți comanda și plăti contra unei donații de o valoare la alegere: http://bit.ly/PIATRA-DE-ZAHĂR_comandă

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: PIATRA DE ZAHĂR

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii

Pagini fundraising

PIATRA DE ZAHĂR

PIATRA DE ZAHĂR Toţi ne dorim o schimbare. Asta își dorea și Amy, o fată abandonată în spital la vârsta de 7 ani, care suferă de tulburare d

5,700 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete