AJUTOR PENTRU ALEXANDRU CLIPCA

Clipca Alexandru este profesorul de educație fizică și antrenorul de atletism care și-a dedicat copiilor toată cariera, obținând rezultate la nivel Republican și Internațional în nenumărate concursuri.

 

El nu a cerut niciodată niciun ban pentru toate aceste antrenamente. În acest moment se luptă cu o boală cronică, apărută în urma unui accident în timpul unei competiții sportive la vârsta de 15 ani. Boala a început să se manifeste prin amorțeli ale membrelor și încețoșare a vederii, însă acum totul s-a agravat. Alexandru nu poate merge singur mai mult de 5 minute și a pierdut total vederea cu ochiul stâng.

 

Alexandru se află acum în Italia, iar pentru tratament are nevoie de 50.000€.

Tratamentul constă dintr-un preparat care trebuie administrat săptămânal, iar prețul lui este de 1300€, durata tratamentului fiind de 2 ani.

Vestea bună e că statul Italian va achita cealaltă parte din sumă, însă cealaltă parte îi rămâne lui Alexandru.

 

Sute de copii, de la mici la mari au fost învățați de el să alerge, să joace baschet, fotbal, volei, iar acum el are nevoie de ajutorul nostru!

 

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

3

Suma:

400 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: AJUTOR PENTRU ALEXANDRU CLIPCA

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

400 RON

Suma:

1

Galantomi:
3 Donatii

Pagini fundraising

Dăruiesc ziua mea pentru a-l ajuta pe Alexandru Clipca!

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor?   Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olim

1,000 RON Target
400 RON Suma
3 Donatii
40% Complete