TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

AJUTOR PENTRU ALEXANDRU CLIPCA

Status: Fundraising

Clipca Alexandru este profesorul de educație fizică și antrenorul de atletism care și-a dedicat copiilor toată cariera, obținând rezultate la nivel Republican și Internațional în nenumărate concursuri. În acest moment se luptă cu o boală cronică, apărută în urma unui accident în timpul unei competiții sportive la vârsta de 15 ani. Boala a început să se manifeste prin amorțeli ale membrelor și încețoșare a vederii, însă acum totul s-a agravat. Alexandru nu poate merge singur mai mult de 5 minute și a pierdut total vederea cu ochiul stâng.

Alexandru se află acum în Italia, iar pentru tratament are nevoie de 50.000€.

[ Show more ]

400 RON

Sumă:

1

Galantomi:

3

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Clipca Alexandru este profesorul de educație fizică și antrenorul de atletism care și-a dedicat copiilor toată cariera, obținând rezultate la nivel Republican și Internațional în nenumărate concursuri.

 

El nu a cerut niciodată niciun ban pentru toate aceste antrenamente. În acest moment se luptă cu o boală cronică, apărută în urma unui accident în timpul unei competiții sportive la vârsta de 15 ani. Boala a început să se manifeste prin amorțeli ale membrelor și încețoșare a vederii, însă acum totul s-a agravat. Alexandru nu poate merge singur mai mult de 5 minute și a pierdut total vederea cu ochiul stâng.

 

Alexandru se află acum în Italia, iar pentru tratament are nevoie de 50.000€.

Tratamentul constă dintr-un preparat care trebuie administrat săptămânal, iar prețul lui este de 1300€, durata tratamentului fiind de 2 ani.

Vestea bună e că statul Italian va achita cealaltă parte din sumă, însă cealaltă parte îi rămâne lui Alexandru.

 

Sute de copii, de la mici la mari au fost învățați de el să alerge, să joace baschet, fotbal, volei, iar acum el are nevoie de ajutorul nostru!