TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

MARELE CRĂCIUN (2020)

Status: Fundraising

MARELE CRĂCIUN își propune 10.000 de cadouri oferite către copii și bunici vulnerabili. Știm că pare foarte ambițioasă, dar împărțind pe județe numărul total de cadouri, cifrele nu mai sunt atât de mari: practic, vom oferi minim 200 de cadouri în fiecare județ al țării. O campanie TOTUL ESTE POSIBIL & Banca de Haine.

[ Show more ]

4,796 RON

Sumă:

26

Galantomi:

39

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Ce vrei să fii când vei fi MARE?, sunt adesea întrebați copiii.

Care este cea mai MARE dorință încă neîndeplinită?, sunt provocați să răspundă și bunicii.

De la acest cuvânt MARE am plecat când ne-am gândit ce campanie de Crăciun am putea organiza în acest an. Un an care și el a fost MARE în felul său. Și încă este. Crăciunul este oricum pentru cei mai mulți oameni cea mai mare sărbătoare, așa că a fost simplu să ne hotărâm ca anul acesta să organizăm campania MARELE CRĂCIUN.

 

PE CINE AJUTĂM?

Vom ajuta cele mai vulnerabile două categorii pe care le-am sprijinit și în restul proiectelor de până acum:

COPIII (din comunități vulnerabile, din centre de plasament, din familii fără posibilități financiare, din familii monoparentale, copii bolnavi)

BUNICII (din azile, oameni ai străzii, din zone foarte sărace, bunici bonavi)

Ținta noastră? 10.000 de cadouri. Știm că pare foarte ambițioasă, dar împărțind pe județe numărul total de cadouri, cifrele nu mai sunt atât de mari: practic, vom oferi minim 200 de cadouri în fiecare județ al țării.

 

CE VOR CONȚINE CADOURILE?

Cadourile includ 3 componente:

Un articol vestimentar sau încălțăminte (de preferat articole călduroase) Articole de igienă personală (săpun, șampon, gel de duș, pastă & periuță de dinți) Surpriză (poate fi o jucărie pentru copii și o carte pentru bunici)

Activitatea noastră de primire și sortare a donațiilor în această perioadă va pune accent pe selectarea celor mai potrivite produse pentru a fi oferite cadou de MARELE CRĂCIUN.

 

CUM TE POȚI IMPLICA TU?

 

DONAȚII PRODUSE PENTRU CADOURI

În primul, donând produse, de preferat noi sau în stare foarte bună, din categoria celor mai sus menționate (la categoria de igienă produsele trebuie să fie noi): http://bit.ly/BANCA-DE-HAINE_înregistrare-donații

 

DONAȚII ARTICOLE DEOSEBITE PENTRU LICITAȚIA CARITABILĂ

Până pe 10 decembrie 2020 vor fi postate în pagina acestui eveniment produse deosebite, care pot fi licitate pentru a fi cumpărate. Exemplu: rochii deosebite, tablouri, obiecte de artă, bijuterii.

Licitația se închide pe 10 decembrie, ora 23.59, iar adjudecarea produselor se face de către persoanele care oferă suma cea mai mare pentru fiecare articol. Modalitatea de a intra în posesia fiecărui produs este fie prin ridicare personală, fie prin expediere (curier).

Dacă vrei să ne propui chiar tu un astfel de produs adecvat pentru licitația caritabilă, te rugăm să trimiți o fotografie a acestuia, însoțită de o scurtă descriere și prețul recomandat de vânzare, pe adresa: eliza@totulesteposibil.org

 

DONAȚII ÎN BANI

Campania fiind de mare amploare, orice donație va face diferența. Achizițiile de produse, precum și costurile de logistică se ridică la valori foarte mari, așa că avem nevoie să ne fi alături!

▶️ donații prin card: http://bit.ly/MARELE_CRĂCIUN  

▶️ donații prin ordin de plată bancar: cont RO36BTRLRONCRT0386479601 (beneficiar: Asociația TOTUL ESTE POSIBIL)

▶️ donații prin Revolut: 0722446352

 

VOLUNTARIAT

Te așteptăm în fiecare zi de marți, între 16.00 și 20.00 pentru a ne da o mână de ajutor la sortarea și pregătirea cadourilor:

București, Str. Luterană, Nr. 16

Târgoviște, Str. Justiției, Nr. 7

 

PROMOVAREA EVENIMENTULUI

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a aduce Marele Crăciun către mai mulți copii și bunici!

 

CINE SUNT ORGANIZATORII?

BANCA DE HAINE: https://www.facebook.com/BancaDeHaine

ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL: https://www.facebook.com/datotulesteposibil