CUTIA CU ZÂMBINE

Cutia cu zâmBine

 

Fiecare copil din România are nevoie în această perioadă pandemică de zâmbete și o stare de bine.

În fiecare zi, dascălii își întâlnesc copiii, iar zâmbetele de pe fețelele amândurora au început să pălească în fața îngrijorărilor. Dăruiește un zâmbet  profesorului din viața copilului tău și un cadou de pus sub bradul altui copil decât al tău. Când pregătești cadourile pentru bradul de Crăciun, pregătește unul în plus!

 

Campania ,,Cutia cu zâmBine” se adresează celor care vor să umple cu zâmbete  sufletele dascălilor printr-un mesaj de Crăciun și o cutie cu,, zâmBine” pentru copiii din mediul rural.

Cum poți să procedezi? Alege un profesor pe care îl cunoști sau ai aflat de el și sună-l. Umple-i cuția poștală virtuală/reală cu mesaje de ,,zâmBine” și susține-l să facă o surpriză copiilor din clasa lui, fie prin donații în bani, fie prin trimiterea prin curierat a unei cutii cu ,,zâmBine” care să conțină cărți, jocuri, dulciuri pentru o seară de Crăciun în jurul bradului cu familia.

Donează de mâine, 19 noiembrie, de ziua mea, până pe 19 decembrie pentru un Crăciun plin de zâmbete, în jurul bradului, împreună cu familia.

Cu drag, Irina - un profesor cu zâmbetul la purtător și cu binele în suflet

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

4

Suma:

435 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: CUTIA CU ZÂMBINE

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

435 RON

Suma:

1

Galantomi:
4 Donatii

Pagini fundraising

Cutia cu ZâmBine!

Cutia cu zâmBine   Fiecare copil din România are nevoie în această perioadă pandemică de zâmbete și o stare de bine. În fiecare zi, dascăli

5,000 RON Target
435 RON Suma
4 Donatii
8.7% Complete