TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

URGENȚE UMANITARE | ALEXANDRU RADU COCIOMEAGĂ

Status: Fundraising

“Cocio” este ultraș al Peluzei Sud de la CSA Steaua, dar în primul rând un tată și soț care la 35 de ani are toată viața înainte. O simplă durere de umăr s-a transformat într-un diagnostic devastator: o tumoare foarte rară (leiomiosarcom), de dimensiuni enorme (20 cm), cu metastaze la ficat, intervențiile medicale necesare depășind suma de 100.000 euro.

[ Show more ]
16.11% Complete

1,611 RON

Sumă:

3

Galantomi:

15

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

“Cocio” este ultraș al Peluzei Sud de la CSA Steaua, dar în primul rând un tată și soț care are toată viața înainte. Alex iubește Steaua București încă de la vârsta de 10 ani, când a mers prima dată pe Ghencea! La vârsta de 13 ani și a îndeplinit visul de a juca pentru Steaua. A activat ca atacant în cadrul grupelor de juniori ale CSA Steaua București timp de 2 ani și jumătate și de atunci, timp de peste 20 de ani, nu a mai lipsit de la meciurile echipei, nici în meciurile de pe Ghencea, nici în deplasări și nici chiar în meciurile din cupele europene! Întotdeauna a fost atras de fenomenul ultras și Peluza Sud Steaua.

Timp de 35 de ani viața pentru el a fost cel mai bun prieten, pentru că el iubește viața. Alexandru Cociomeagă este un om blând și săritor, care trăiește mereu înconjurat de zâmbetele copilului său, al soției, al familiei și prietenilor. Însă viața ne pune la încercare mult mai mult decât am fi putut gândi vreodată. O simplă durere de umăr s-a transformat într-un diagnostic devastator: o tumoare foarte rară (leiomiosarcom), de dimensiuni enorme (20 cm), cu metastaze la ficat.

Intervenția chirurgicală este extrem de periculoasă, singura variantă fiind tratamente care să oprească răspândirea cancerului și diminuarea tumorii. În speranța de a găsi un tratament care să se plieze pe nevoile lui, familia a ajuns în Belgia. După investigații amănunțite la Spitalul Erasme au fost redirecționați către Institutul Jules Bordet, institut oncologic specializat în tratarea tumorilor rare, unde vor fi reluate investigațiile și unde se încearcă identificarea unei scheme de tratament inovator care să îl poata ajuta.

Alexandru are nevoie de ajutorul nostru, ședintele de chimioterapie, tratamentul, operația fiind extrem de costisitoare (peste 100 000 euro), sumă care depășește cu mult posibilitățile financiare ale familiei. Alexandru este și va fi un luptator, iar orice donație este pentru el o speranță pentru victorie!