TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

URGENȚE UMANITARE | LIVIU ȘOIMU

Status: Inchis

Liviu este un absolvent de liceu admis la mai multe facultăți din țară și din străinătate, ale cărui visuri au fost spulberate de un diagnostic cumplit: LEUCEMIE ACUTĂ MONOBLASTICĂ, GRUPĂ DE RISC ÎNALT.

Singura posibilitate de a primi un tratament eficient vine, la recomandarea medicilor lui, de la o clinică din Italia. Costurile se ridică  la 300 000 euro, iar cum familia nu dispune de aceasta sumă, ne cere cu disperare ajutorul!

[ Show more ]
0.2% Complete

200 RON

Sumă:

1

Galantomi:

2

Donații:

100,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Liviu Șoimu este un absolvent al Colegiului Național Vasile Alecsandri Galați care a făcut cinste liceului din clasa a V-a până la absolvire.

 

Până acum jumătate de an, Liviu, era un tânăr de 20 ani cu un viitor strălucit în față, un elev de excepție admis la mai multe facultăți din țară și din străinătate.

Dar toate visurile lui au fost spulberate de un diagnostic cumplit:

LEUCEMIE ACUTĂ MONOBLASTICĂ, GRUPĂ DE RISC ÎNALT.

 

De atunci, Liviu a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, unde a primit toate tratamentele existente la noi în țară. Din nefericire, acestea nu au reușit să învingă boala.

Singura posibilitate de a primi un tratament eficient vine, la recomandarea medicilor lui, de la o clinică din Italia, iar costurile se ridică  la 300 000 Euro.

ACEASTA ESTE UNICA LUI ȘANSĂ LA VIAȚĂ.

 

Cum familia nu dispune de aceasta sumă, ne cere cu disperare ajutorul!

Fiecare donație este foarte importantă.

Atât Liviu, cât și părinții săi, sunt deja recunoscători!