TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

MARIANA NENU | PERFORMANȚĂ ÎN ULTRA-ATLETISM

Status: Fundraising

Mariana Nenu este o atletă originară din Bârlad, legitimată la ACS UltraRun Constanța. Alergătoarea are la activ numeroase titluri naționale și balcanice, iar în prezent este dedicată curselor pe distanțe lungi, care implică bugete pe care nu le poate suporta fără ajutor.

[ Show more ]
1.02% Complete

255 RON

Sumă:

1

Galantomi:

3

Donații:

25,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Mariana Nenu este o atletă originară din Bârlad, legitimată la ACS UltraRun Constanța. Alergătoarea are la activ numeroase titluri naționale și balcanice, iar în prezent este dedicată curselor pe distanțe lungi, care implică bugete pe care nu le poate suporta fără susținători.

“Am crescut la orfelinat, am avut multe momente de cumpănă, dar le-am depășit cu brio. La orfelinat împărțeam totul între noi, iar acea iubire frățească m-a determinat să fiu un om darnic. Am alergat pentru a-i ajuta pe alții încă din 2015, însă în această etapă a carierei mele este momentul să mă focusez și pe obiectivele personale, care au nevoie de finanțare, întrucât fiecare cursă externă generează costuri de înscriere, transport, cazare, cheltuieli deloc mici pentru o persoană cu venituri modeste. De asemenea, pregătirea de zi cu zi a unui sportiv presupune investiții considerabile în echipament, vitamine, recuperare medicală, refacere sau alimentație adecvată – iar toate acestea presupun costuri. Vreau să continui să aduc glorie țării mele, iar performanța internațională cere investiții pe măsura țintelor ambițioase”.

Mariana Nenu este vicecampioană națională la alergare 24H, deține recordurie naționale la 6 și 12H de alergare și este finisher al unora dintre cele mai dificile curse de alergare de șosea la nivel mondial: Spartathlon și Ultrabalaton. În trecut a practicat gimnastică, oină și karate shotokan și a fost una dintre concurentele de la reality-show-ul „Exatlon“, petrecând, în echipa Războinicilor, 11 săptămâni în Republica Dominicană, în cadrul emisiunii de televiziune difuzate de Kanal D.

Cu ajutorul celor care cred în ea, Mariana își va continua ascensiunea în ultra-atletism, aducând victorii importante pentru România în competițiile internaționale.