TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

URGENȚE UMANITARE | ALINA FRÂNCU

Status: Fundraising

Alina Frâncu (instructor de fitness) are 37 de ani, iar ultimii 9 și i-a petrecut fie zăcând în pat, în dureri groaznice, fie în spitale și clinici, încercând tratament după tratament. După ani de investigații, a primit diagnosticul pe care îl bănuia și care îngrozește o lume întreagă: maladia cronică Lyme. Sau boala cu 1000 de fețe, declanșată de o mușcătură de căpușă.

[ Show more ]
2.8901777777778% Complete

5,202 RON

Sumă:

5

Galantomi:

54

Donații:

180,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Alina Frâncu are 37 de ani, iar ultimii 9 și i-a petrecut fie zăcând în pat, în dureri groaznice, fie în spitale și clinici, încercând tratament după tratament. 

 

După ani de investigații, a primit diagnosticul pe care îl bănuia și care îngrozește o lume întreagă: maladia cronică Lyme. Sau boala cu 1000 de fețe, declanșată de o mușcătură de căpușă.

 

Boala i-a deteriorat articulațiile, mușchii și nervii. Zilnic, Alina are dureri cumplite pe care nici morfina cu care stă zi și noapte nu le mai poate atenua. Mușchii gâtului sunt paralizați în proporție de 70%, încât se simte strangulată. Limba este pe jumătate paralizată. Alinei îi este teamă că în curând își va pierde cu totul capacitatea de a înghiți și de a vorbi, pe care acum le face cu mare greutate. Din cauza deteriorii sistemului nervos, Alina simte arsuri în cap și dureri ca de cuțit în spate, până la ceafă. Umflare, amețeală, pierderi de memorie, oboseală cronică, sensibilitate la lumină - sunt alte simptome ale acestei crunte boli. După ce reușește să adoarmă cu somnifere, îi paralizează mâna dreaptă și picioarele.

 

Este greu de imaginat cum rezistă Alina de 9 ani cu această boală înfiorătoare...

 

Alina și-a vândut tot ce a avut – afacere, apartament, mașină – pentru a acoperi costurile nenumăratelor investigații și tratamente pe care le-a încercat pe parcursul a 9 ani de chin. Pe lângă spitalele din țară, a fost și în clinici private din Italia, Turcia și Germania, dar fără folos. Acum, Alina locuiește singură într-o casă deteriorată, rămasă de la bunici. Din cauza lipsurilor financiare, nu reușește să mențină o dietă alimentară corespunzătoare. Durerii fizice i se adaugă suferința că este lăsată singură de familie și că este lipsită de sprijin.

 

Ceva trebuie să se schimbe!

 

Ce ar mai putea-o salva pe Alina? ne întrebăm.

 

Salvarea există și constă într-un tratament la o clinică din Germania, în valoare de 36.000 euro. Împreună putem strânge această sumă și îi putem reda Alinei viața și bucuria de a trăi! Alina a fost instructor de fitness și dorința ei este să se întoarcă în sală!

 

Ajutorul nostru, al tuturor, este vital! Urgent.

 

Susține campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau printr-o donație prin Revolut / BT PAY, la numărul: 0722446352

cu mențiunea ALINA FRÂNCU

 

Împreună suntem mai buni!

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere sau ziua onomastică pe galantom.ro/daruiesteziuata

 

 ***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau în contul de Revolut / BT PAY: 0722446352

cu mențiunea ALINA FRÂNCU

 

SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

Companiile interesate de participarea la campanie vor primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: da@totulesteposibil.org

 

DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

 

 

MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și rezultate optime.

 

Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org