TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

MĂRȚIȘOR EDUCATOR (2022)

Status: Fundraising

Mărțișoare creații originale, realizate manual de copiii beneficiari ai asociației TOTUL ESTE POSIBIL sau voluntarii acesteia, pentru a sprijini elevii și școlile.

[ Show more ]
4.925% Complete

985 RON

Sumă:

1

Galantomi:

7

Donații:

20,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În România există un număr mare de elevi, clase și școli care au nevoie rapidă de sprijin pentru educație. De la podele murdare și distruse, până la lipsa tablelor sau mobilierului adecvat, a materialelor didactice sau echipamentului tehnic, toate sunt lipsuri ce afectează calitatea educației și cresc riscul abandonului școlar.

Prin achiziția de mărțișoare realizate manual de copiii beneficiari ai asociației TOTUL ESTE POSIBIL sau voluntarii acesteia, sprijini educația. Toate fondurile sunt alocate pentru achiziția de rechizite / materiale didactice pentru elevi, profesori și școli.

Mai mult, ai ocazia să alegi clasa / școala către care se îndreaptă donația făcută de tine.

 

Dacă ești reprezentantul unei companii, scrie-ne la da@totulesteposibil.org și vei primi un contract de sponsorizare. Conform legii, 20% din impozitul companiei se poate direcționa unei organizații non-profit. Astfel, achiziția ta de mărțișoare nu te va costa nimic.

 

Catalogul de mărțișoare 2022 este aici:

https://tinyurl.com/MARTISOR-EDUCATOR-catalog

Formatul în PDF poate fi solicitat pe adresa:

da@totulesteposibil.org

 

Alege acum un mărțișor creație originală, realizat manual de copiii beneficiari ai asociației TOTUL ESTE POSIBIL sau voluntarii acesteia, pentru a sprijini elevii și școlile!