TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

ALL STARS | EVELYN NEACȘU (TENIS DE CÂMP)

Status: Fundraising

Câștigătoare a peste 30 de turnee naționale de tenis, Evelyn Neacșu are nevoie de susținere pentru a-și continua cariera sportivă.

[ Show more ]
0.20833333333333% Complete

150 RON

Sumă:

3

Galantomi:

2

Donații:

72,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Îmi voi aminti întotdeauna prima întâlnire cu sportul alb: aveam 4 ani și 10 luni și am stat pe teren doar o oră, pentru că financiar nu a fost posibil mai mult. Dar mi-a plăcut atât de mult, încât am vrut să revin de fiecare dată!

Mă numesc Evelyn Neacșu, sunt născută în anul 2007, iar în prezent sunt jucător de tenis de performanță, cu dublă legitimare: Federația Română de Tenis & Federația Spaniolă de Tenis.

Întreaga mea viață stă sub semnul tenisului. Camera mea este frumos aranjată cu toate cupele, medaliile şi diplomele mele. Mi-am improvizat un fel de tapet de perete, decupând rachete din hârtie pe care le-am colorat în toate nuanțele posibile. Iubesc acest sport dincolo toate eforturile implicate și nu am refuzat niciodată antrenamentul, chiar dacă în sala de antrenament este foarte cald pe timp de vară sau foarte frig pe timp de iarnă. Indiferent de anotimp, muncesc pe teren câteva ore pe zi pentru un vis, visul de a fi cea mai bună în acest sport!

Tenisul este un sport minunat, însă mult prea costisitor pentru familia mea. Iar pe măsură ce anii au trecut, au crescut şi costurile. La început, mă antrenam de două ori pe săptămână şi nu participam la turnee. Pe măsură ce am evoluat, am intensificat antrenamentele şi am început să joc turnee, iar din acel moment eforturile financiare au devenit prea mari. În prezent am nevoie de ajutor pentru a participa la turnee, la fel ca adversarele mele care merg săptămânal şi fac puncte, eu pierzând multe locuri în clasament prin neparticipare.

În cei 10 ani decând m-am apucat de tenis, am câştigat peste 30 turnee în toată țara (deși 2 ani au fost marcați de pandemie și nu s-au ținut competiții de profil).

Am şi pierdut meciuri, dar după fiecare înfrângere am învățat ceva şi mi-am îmbunătățit jocul. În prezent urmez cursurile Liceului Constantin Brâncoveanu din Târgoviște (clasa cu profil sportiv), unde am toată înțelegerea și încurajările de a participa la turnee, singurul impediment în acest moment fiind cea lipsa bugetului.

Sunt foarte fericită când joc meciuri și întotdeauna am jucat doar din plăcere. Consider că practic un sport nobil, în care fair-playul, determinarea și echilibrul mental-fizic-emoțional, face diferența. Sunt nerăbdătoare să muncesc în continuare peste 1.000 de ore pe an pentru a fi în capul listei de performeri ai acestui sport și vă invit alături de mine să înscriem as după as pentru tenisul românesc!

 

BUGET LUNAR EVELYN NEACȘU

COSTURI GENERATE DE ANTRENAMENTE

categorii de articole: echipament, mingii noi, racordaje, overgripuri, vitamine

valoare lunară: 2.000 lei

COSTURI GENERATE DE CONCURSURI

categorii de costuri: deplasări, cazări, mese, taxe de participare

valoare lunară: 4.000 lei

TOTAL: 6.000 lei / lună

 

CUM TE POȚI IMPLICA TU?

 

DONEAZĂ!

card: https://tinyurl.com/EVELYN-NEACSU

cont: RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

Revolut / BT PAY: 0722446352 cu mențiunea: EVELYN NEACȘU

 

STRÂNGE FONDURI!

Dacă vrei să ai propria pagină de strângere de fonduri pentru această cauză, este suficient să trimiți un mesaj pe pagina de Facebook / Instagram TOTUL ESTE POSIBIL sau pe adresa de e-mail: da@totulesteposibil.org. Poți crea și pe cont propriu o strângere de fonduri, dăruindu-ți ziua de naștere, aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=1894

De asemenea, poți asocia un eveniment sportiv sau un alt eveniment personal acestei cauze

 

SPONSORIZEAZĂ!

Companiile interesate de participarea la campanie, vor primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare.

Solicită contractul aici: da@totulesteposibil.org.

 

DISTRIBUIE CAUZA!

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre această cauză, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ CAUZA!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre cauză sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

Contribuie și tu pentru a susține o tenismenă muncitoare și valoroasă!

 

***

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și cu rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org