O susținem pe Elena Pagu

Dacă privim atent în jurul nostru, în fiecare zi vedem oameni cu potential uriaș, obiective mărețe, visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență.
La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția. Una dintre persoanele care ne-au impresionat prin ambiție, perseverență și rezultatele obținute, este Elena Pagu, o sportivă care la vârsta de 90 de ani continuă să participe la competiții și să câștige titluri mondiale pentru România.

Elena Pagu este multiplă campioană mondială şi europeană în competiţiile rezervate veteranilor, într-una dintre cele mai tehnice probe ale atletismului: marșul. Până în prezent, sportiva a reușit să câștige 10 titluri mondiale, la probe pe distanțe cuprinse între 3.000 și 10.000 de metri. „Favorita publicului” de la Campionatul Mondial al Veteranilor desfășurat în Perth, Australia, a cucerit două medalii de aur și a stabilit două noi recorduri mondiale ale probelor la categoria de vârstă +90 de ani în cadrul acestui eveniment sportiv. Sportiva a ajuns astfel la 9 titluri de campioană mondială, 5 de campioană europeană și 4 titluri de campioană balcanică. La fiecare competiție poartă cu sine steagul României, pe care l-a realizat personal.
Elena Pagu s-a născut într-un sat de lângă Suceava, iar în prezent locuieşte în Bucureşti și se antrenează parcurgând 10 km zilnic. S-a apucat de acest sport la vârsta de 57 de ani, cu câțiva ani înainte de a ieşi la pensie. Susține că nu se simte în vârstă și că în viața persoanelor în etate este important să existe obiective mari pentru care să se pregătească.

Sportiva și-a propus un calendar competițional îndrăzneț și pentru 2017, însă finanțarea unor curse externe este o provocare financiară pe care Doamna Elena Pagu nu o poate susține singură, având statutul de pensionar.

De aceea, împreună cu sprijinul unui alergător din comunitatea TOTUL ESTE POSIBIL, Laurențiu Bușe, am creat proiectul 777, care presupune ca Laurențiu să alerge 7 semimaratoane în 7 săptămâni, cu obiectivul de a strange 7.000 de lei cu care Doamna Elena Pagu să își finanțeze competițiile sportive la care a ales să participe în 2017.
Alergarea nu are vârstă, iar exemplul oferit de această Mare Doamnă ne îndeamnă pe toți să ne ridicăm de oriunde stăm și să ieșim afară, la mișcare.

Împreună putem face posibil ca această mare campioană să își continue proiectele sportive și să câștige titluri mondiale pentru România!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

9

Suma:

1,320 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

In beneficiul: O susținem pe Elena Pagu

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

610 RON

Suma:

1

Galantomi:
4 Donatii
03 Jun 2017

777 - Susținem performanțele sportivei Elena Pagu

In beneficiul: O susținem pe Elena Pagu

Acest 777 – 7 semimaratoane, în 7 săptămâni, pentru 7.000 lei mi-a fost inspirat urmărind realizările impresionante ale acestor sportivi amatori care au continuat să își depășească limitele în fiecare zi și reprezintă un omagiu adus lucrurilor pe care le-au făcut pentru noi și pentru schimbările produse în noi.

710 RON

Suma:

1

Galantomi:
5 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,500 RON Target
610 RON Suma
4 Donatii
40.666666666667% Complete

777 - susținem performanțele sportivei Elena Pagu

Trăim într-o țară în care sportivi amatori precum pe Tibi Ușeriu, Andrei Roșu, Vlad Tanăse sau Adriana Istrate ne fac mândri că suntem româ

7,000 RON Target
710 RON Suma
5 Donatii
10.142857142857% Complete