Obiectiv foto pentru un tânăr de 17 ani

Una dintre poveștile cele mai recente care a ajuns la noi și care ne-a impresionat este povestea unui tânăr introvertit, modest și pasionat de fotografie.   David are 17 ani, este în clasa a X-a la o școală profesională specială, iar in timpul liber (după ore și inclusiv în vacanță) este curier la Glovo. Când este la școală lucrează 4 ore, iar când este liber (vacanțe și week-end) câte 8 ore pe zi. Primul job l-a avut la 14 ani, într-o fabrică producătoare de huse de telefon (din carbon și alte materiale premium). Apoi s-a angajat casier la Mega Image.

L-a atras însă jobul de curier, având în vedere și pasiunea lui pentru biciclete: are un Pegas Retro, pe care l-a tot accesorizat ca să îl aducă mai aproape de varianta tunată pe care și-o dorește. Pegasul l-a cumpărat din economiile sale și folosește bibicleta pentru a face livrările la clienți pentru Glovo.

Când David avea 2 luni, părinții lui au hotărât să se despartă, să plece din țară și să îl lase la bunici. I-a mai văzut o singura dată, în anul 2012. 

Deși poartă ochelari de la 7 ani, asta nu l-a împiedicat să își dezvolte o pasiune în domeniul vizual. În prezent, pasiunea pentru fotografie ocupă un loc foarte important în viața lui. S-a apucat de fotografie în urmă cu 4 ani, iar în primul an a fotografiat cu telefonul mobil.

Legat de pasiunea lui pentru domeniul imaginii, David își doreste să se dedice fotografiei wild life și se vede călătorind prin locuri sălbatice, unde nu e nici țipenie de om, dar există în schimb multe plante și animale care merită imortalizate.  

În prezent folosește un aparat foto Nikon 7900, pentru care are nevoie de un obiectiv adecvat ca să treacă la următorul nivel de performanță în fotografie, tehnologia oferită de obiectivul pe care îl folosește acum fiind limitativă. În luna noiembrie a acestui an se pregătește să plece în Portugalia, unde va avea ocazia să imortalizeze peisaje excepționale, termen până la care visează să aibă un nou obiectiv din gama Sigma.  

 

CE POȚI FACE TU?

Poți susține proiectul cu o donație prin Galantom sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

2

Suma:

300 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

In beneficiul: Obiectiv foto pentru un tânăr de 17 ani

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

300 RON

Suma:

1

Galantomi:
2 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

4,000 RON Target
300 RON Suma
2 Donatii
7.5% Complete