TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

Obiectiv foto pentru un tânăr de 17 ani

Status: Financed

La 2 luni a fost abandonat de părinți, dar a crescut cu pasiune pentru fotografie. În prezent este în clasa a X-a la o școală profesională specială, iar in timpul liber (după ore și inclusiv în vacanță) este curier la Glovo. David își doreste să se dedice fotografiei wild life și are nevoie de un obiectiv adecvat ca să treacă la următorul nivel de performanță în fotografie.

[ Show more ]

300 RON

Raised:

1

Supporters:

2

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Una dintre poveștile cele mai recente care a ajuns la noi și care ne-a impresionat este povestea unui tânăr introvertit, modest și pasionat de fotografie.   David are 17 ani, este în clasa a X-a la o școală profesională specială, iar in timpul liber (după ore și inclusiv în vacanță) este curier la Glovo. Când este la școală lucrează 4 ore, iar când este liber (vacanțe și week-end) câte 8 ore pe zi. Primul job l-a avut la 14 ani, într-o fabrică producătoare de huse de telefon (din carbon și alte materiale premium). Apoi s-a angajat casier la Mega Image.

L-a atras însă jobul de curier, având în vedere și pasiunea lui pentru biciclete: are un Pegas Retro, pe care l-a tot accesorizat ca să îl aducă mai aproape de varianta tunată pe care și-o dorește. Pegasul l-a cumpărat din economiile sale și folosește bibicleta pentru a face livrările la clienți pentru Glovo.

Când David avea 2 luni, părinții lui au hotărât să se despartă, să plece din țară și să îl lase la bunici. I-a mai văzut o singura dată, în anul 2012. 

Deși poartă ochelari de la 7 ani, asta nu l-a împiedicat să își dezvolte o pasiune în domeniul vizual. În prezent, pasiunea pentru fotografie ocupă un loc foarte important în viața lui. S-a apucat de fotografie în urmă cu 4 ani, iar în primul an a fotografiat cu telefonul mobil.

Legat de pasiunea lui pentru domeniul imaginii, David își doreste să se dedice fotografiei wild life și se vede călătorind prin locuri sălbatice, unde nu e nici țipenie de om, dar există în schimb multe plante și animale care merită imortalizate.  

În prezent folosește un aparat foto Nikon 7900, pentru care are nevoie de un obiectiv adecvat ca să treacă la următorul nivel de performanță în fotografie, tehnologia oferită de obiectivul pe care îl folosește acum fiind limitativă. În luna noiembrie a acestui an se pregătește să plece în Portugalia, unde va avea ocazia să imortalizeze peisaje excepționale, termen până la care visează să aibă un nou obiectiv din gama Sigma.  

 

CE POȚI FACE TU?

Poți susține proiectul cu o donație prin Galantom sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)