TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

NICOLAE ALEXANDRU SOARE LA JOCURILE OLIMPICE TOKYO

Status: Fundraising

Nicolae Alexandru Soare, deținătorul a peste 60 de titluri naționale până în acest moment, de 7 ori participant la alte competiții în Japonia, medaliat europene & universiadă, se pregătește să reprezinte România la cea mai importantă competiție sportivă la nivel mondial: Jocurile Olimpice.

[ Show more ]

1,940 RON

Raised:

1

Supporters:

26

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Jocurile Olimpice de vară din 2021, cunoscute oficial sub numele de a XXXII-a ediție a Jocurilor Olimpice de vară, sunt ediția cu numărul treizeci și doi a Jocurilor Olimpice de vară, cel mai mare eveniment multi-sportiv care are loc o dată la patru ani. Jocurile Olimpice de vară din 2021sunt cunoscute, în general, sub numele de Tokyo 2021, deoarece evenimentul se va desfășura în Tokyo, Japonia.

 

Tokyo a fost desemnat oraș gazdă în cadrul celei de-a 125-a Sesiuni a CIO, desfășurată la Buenos Aires, Argentina pe 7 septembrie 2013. Celelalte orașe finaliste au fost Istanbul (Turcia) și Madrid (Spania). Tokyo a mai organizat și ediția din 1964 a Jocurilor de vară și astfel va deveni al cincilea oraș (și primul din Asia) care organizează de mai multe ori JO.

 

Jocurile sunt programate să aibă loc în perioada 23 iulie - 8 august 2021.

 

Nicolae Alexandru Soare, campionul României la 10 & 21k, deținătorul a aprox. 70 de titluri naționale până în acest moment, de 7 ori participant la alte competiții în Japonia, medaliat europene & universiadă, se pregătește să reprezinte România la cea mai importantă competiție sportivă la nivel mondial.

 

COSTURILE LUNARE AFERENTE:

1.000 lei / lună - recuperare, refacere, echipament

2.000 lei / lună - vitaminizare

 

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL îl sprijină în drumul său spre TOKYO 2021.

Fii alături de sportivul nostru în pregătirea sa pentru cel mai important concurs sportiv!

 

Implică-te și tu!