CAII NOBILI

Folosirea cailor la diverse munci este o practică veche și încă foarte răspândită în țara noastră, peste 80% din caii adulți fiind folosiți de fapt pentru a presta diverse servicii utilitare pentru fermierii din mediul rural. Din păcate, deși sunt în multe cazuri “sufletele” care țin în picioare o gospodărie, caii nu primesc mereu ceea ce ar merita în urma muncii și devotamentului lor. În România, sute de cai înfruntă zilnic abuzuri, sunt ținuți nemâncați, supuși la munci ce depășesc puterile lor și peste toate acestea bătuți. Nu au parte de condiții decente (hrană corespunzătoare, apă, adăpost sau îngrijiri medicale), iar în momentul în care ajung să cadă din picioare și nu mai pot munci, sunt abandonaţi pe câmpuri sau chiar sacrificaţi.

 

Din păcate, statul român ridică din umeri în fața abuzurilor reclamate, căci chiar dacă animalele abuzate ar trebui confiscate de la proprietarii acestora, nu există locuri special amenajate unde animalele să poată fi duse și îngrijite ulterior.

 

Prin proiectul CAII NOBILI, ne propunem să oferim o viață mai bună cât mai multor cai și să îi aducem împreună pe cei iubitorii acestora, pentru a face o schimbare în bine în viața acestor animale care ne învață atât loialitatea, cât și libertatea.

 

Cazurile pe care le vom promova sunt cazuri de abuzuri, accidente, situații critice (lipsă hrană, apă, exces de efort în munci agricole).

La ce va ajuta implicarea fiecărui contribuitor? Achiziția de hrană, plata îngrijirilor medicale, chiriei & utilităților adăposturilor.

Cu / prin cine lucrăm? Primul partener în acest proiect este organizația SAVE THE HORSES, care este un ONG partener pentru TOTUL ESTE POSIBIL.

 

BUGETUL LUNAR

Hrană (lucernă, fân, morcovi etc), cantitatea administrată fiind de 10 kg / hrană / cal

Apă, 30-40 l /cal

Cheltuieli medicale

Cheltuieli administrative

TOTAL LUNAR PROPUS: 5.000 lei

 

Avem nevoie de oameni care înțelegând gravitatea poveștilor și importanța implicării, vor dori să contribuie pentru a salva aceste animale dedicate, distinse și demne.

Implică-te și oferă acum o șansă reală la condiții mai bune unui cal aflat într-o situație dificilă!

 

CUM TE IMPLICI?

 

DONEAZĂ!

Prin platforma Galantom, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

Direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea CAII NOBILI

 

DEVINO FUNDRAISER!

Dacă îți serbezi în curând ziua de naștere, alergi la o cursă, participi la un concurs de bicicletă, mergi la karaoke, faci produse handmade sau ai orice pasiune care poate fi pusă în slujba acestui proiect, anunță-ne și noi te ajutăm să strângi bani pentru această cauză.

Trimite un mesaj privat aici: 

https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

4

Suma:

730 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: CAII NOBILI

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

730 RON

Suma:

2

Galantomi:
4 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
30 RON Suma
1 Donatii
6% Complete

Dăruiesc ziua mea proiectului "CAII NOBILI"

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria acolo unde este nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,000 RON Target
700 RON Suma
3 Donatii
70% Complete