CAII NOBILI

Folosirea cailor la diverse munci este o practică veche și încă foarte răspândită în țara noastră, peste 80% din caii adulți fiind folosiți de fapt pentru a presta diverse servicii utilitare pentru fermierii din mediul rural. Din păcate, deși sunt în multe cazuri “sufletele” care țin în picioare o gospodărie, caii nu primesc mereu ceea ce ar merita în urma muncii și devotamentului lor. În România, sute de cai înfruntă zilnic abuzuri, sunt ținuți nemâncați, supuși la munci ce depășesc puterile lor și peste toate acestea bătuți. Nu au parte de condiții decente (hrană corespunzătoare, apă, adăpost sau îngrijiri medicale), iar în momentul în care ajung să cadă din picioare și nu mai pot munci, sunt abandonaţi pe câmpuri sau chiar sacrificaţi.

 

Din păcate, statul român ridică din umeri în fața abuzurilor reclamate, căci chiar dacă animalele abuzate ar trebui confiscate de la proprietarii acestora, nu există locuri special amenajate unde animalele să poată fi duse și îngrijite ulterior.

 

Prin proiectul "CAI NOBILI" ne propunem sa oferim o viață mai bună cât mai multor cai și să îi aducem împreună pe iubitorii acestora, pentru a face o schimbare în bine în viața acestor animale nobile care ne învață atât loialitatea, cât și libertatea.

 

Cazurile pe care le vom promova sunt cazuri de abuzuri, accidente, situații critice (lipsă de hrană, apă, cai munciți în exces, cai cu fracturi sau alte cazuri medicale șamd), care au mare nevoie de ajutor și susținere.

     

Sunt cazurile cu care se confruntă cei de la Asociația Save the Horses, ONG partener al Asociației TOTUL ESTE POSIBIL (primul nostru partener în acest proiect).

 

La ce va ajuta implicarea fiecărui contribuitor? Achiziția de hrană, plata îngrijirilor medicale, chiriei & utilităților adăpostului de cai și alte costuri lunare ce trebuie susținute.

 

DESPRE SAVE THE HORSES

În acest moment, Asociația are în grijă un număr de 53 de cai și doi măgăruși, animale care au fost preluate în situații critice.

O iapă oarbă, câțiva cai cu fracturi, alții cu artroze, 5 mânzuți orfani, dintre care unul cu grave probleme de sănătate, cai care au fost bătuți cu bestialitate sau răniți în accidente rutiere, toți au găsit dragoste, grijă și liniște în familia SAVE THE HORSES, dar au mare nevoie de ajutor pentru ca acest proiect să poată continua și să ofere o viață liniștită și demnă cât mai multor cai aflați în nevoie.

 

 

BUGETUL LUNAR

Hrană (lucernă, fân, morcovi etc), cantitatea administrată fiind de 10 kg / hrană / cal

Apă, 30-40 l /cal

Cheltuieli medicale

Cheltuieli administrative

TOTAL LUNAR PROPUS: 5.000 lei

 

Avem nevoie de oameni care înțelegând gravitatea poveștilor și importanța implicării, vor dori să contribuie pentru a salva aceste animale dedicate, distinse și demne.

Implică-te și oferă acum o șansă reală la condiții mai bune unui cal aflat într-o situație dificilă!

 

CUM TE IMPLICI?

 

DONEAZĂ!

Prin platforma Galantom, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

Direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea CAII NOBILI

 

DEVINO FUNDRAISER!

Dacă îți serbezi în curând ziua de naștere, alergi la o cursă, participi la un concurs de bicicletă, mergi la karaoke, faci produse handmade sau ai orice pasiune care poate fi pusă în slujba acestui proiect, anunță-ne și noi te ajutăm să strângi bani pentru această cauză.

Trimite un mesaj privat aici: 

https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

6

Suma:

930 RON

Evenimente fundraising

03 Nov 2019

Ultra Zărand ~ 2019

In beneficiul: CAII NOBILI

Evenimentul Ultra Zărand este o manifestare sportivă pentru amatori și profesioniști cu scopul promovării alergării montane de distanță lungă și ultramaraton.

100 RON

Suma:

1

Galantomi:
1 Donatii
31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

In beneficiul: CAII NOBILI

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

830 RON

Suma:

3

Galantomi:
5 Donatii

Pagini fundraising

Alerg la Ultra Zărand pentru proiectul "CAII NOBILI"

La început de noiembrie iau startul ULTRA ZĂRAND, o cursă desfășurată la Căsoaia, Arad.   Îmi doresc să ofer un scop mai mare acestui concur

1,000 RON Target
100 RON Suma
1 Donatii
10% Complete

Dăruiesc ziua mea proiectului "CAII NOBILI"

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria acolo unde este nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să dăruiesc ziua mea de naștere unei

1,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
30 RON Suma
1 Donatii
6% Complete

Dăruiesc ziua mea proiectului "CAII NOBILI"

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria acolo unde este nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,000 RON Target
800 RON Suma
4 Donatii
80% Complete