GRUPA DE ÎNOT SINCRON SWIM ART ARE NEVOIE DE SUSȚINERE!

Sportul care este cunoscut în Romania doar din transmisiile de la marile competitii ale lumii este un sport care nu cere doar multă pregătire, ci și condiții speciale prin care poate fi practicat, lucru care îl face costisitor.

 

Înotul sincron este îmbinarea între înot, gimnastică și dans, cu mișcări executate pe ritmul muzicii. Fiind una dintre cele 2 probe olimpice rezervate femininului (cealaltă este gimnastica ritmică), înotul sincron necesita multe abilități avansate în apa: putere, rezistență, flexibilitate, grație, sincronizare, precum și un control perfect al respirației.

 

Grupa de fete din echipa Swim Art (antrenată de Irina STROE-HĂNESCU) a început înotul sincron acum 3 ani și deja rezultatele sunt vizibile. Ele se pregătesc acum pentru următoarele competiții, evenimente pentru care au nevoie de echipament pentru concursuri și demonstrații.

 

BUGETUL PROIECTULUI

8 sportive x 600 lei / echipament

TOTAL: 4.800 lei

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

1

Suma:

40 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

In beneficiul: GRUPA DE ÎNOT SINCRON SWIM ART ARE NEVOIE DE SUSȚINERE!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

40 RON

Suma:

1

Galantomi:
1 Donatii

Pagini fundraising

De ziua mea susțin echipa de înot sincron de la Swim Art!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria de ziua ta, așa că am hotărât să dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Asociația T

1,000 RON Target
40 RON Suma
1 Donatii
4% Complete