TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

MĂDĂLINA STANCIU LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE WUSHU (RUSIA, 2020)

Status: Financed

La 16 ani, Mădălina Gabriela Stanciu are numeroase premii naționale și internaționale la arte marțiale, un sport pe care îl practică de 10 ani. Deși sportul ocupă un loc important în viața ei, Mădălina este și o elevă foarte bună, fiind prima din clasa ei la liceu. Adolescenta este calificată la Campionatul european de arte marțiale din Rusia (2020), însă poate participa doar dacă achită integral costurile aferente (bilet de avion, cazare, mese, înscrierea la concurs, vitamine și echipament specific).

[ Show more ]

2,495 RON

Raised:

1

Supporters:

30

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

La 16 ani, Mădălina Gabriela Stanciu are numeroase premii naționale și internaționale la arte marțiale, un sport pe care îl practică de 10 ani. Deși sportul ocupă un loc important în viața ei, Mădălina este și o elevă foarte bună, fiind prima din clasa ei la liceu și încheind clasa a IX-a cu media generală 9.41 .

Mădălina provine dintr-o familie monoparentală, este elevă în clasa a X a la Liceul Gheorghe Asachi, iar începutul ei în arte marțiale a fost la 6 ani, când mama sa o ducea în diferite săli pentru a se apuca de un sport, deoarece suferea din cauza plecării tatălui ei. Odată cu practicarea acestui sport și-a dorit totodată să învețe să se apere.

Copila și-a stabilit primele obiectivele în acest sport la primul club unde a evoluat: WuDao. Și-a dorit să ia toate examenele de grad pentru centuri, dar odată cu progresul înregistrat în acest sport, obiectivele au evoluat. De la concurs la concurs și-a dorit sa fie mai bună și să se prezinte cât mai bine pe tatami, încât să urce pe prima poziție a podimurilor. Numai la stilul Wushu reușit să iasă de 9 ori campioană națională, de 8 ori vicecampioană națională, iar de 3 ori a luat locul 3. Una dintre medaliile de bronz a fost cucerită la Campionatul European din Rusia. De asemenea, Mădălina este dublă campioana mondială în Ungaria și dublă vicecampioană la Kempo, alt stil în arte marțiale.

Adolescenta se antrenează zilnic, participă la toate demonstrațiile unde este chemată, participă la toate competițiile propuse de antrenorul său și vizionează alte meciuri. Antrenamentul zilnic și plăcerea pentru tot ceea ce i se predă în fiecare zi în sala de antrenament, reprezintă motivația ei de a fi cea mai bună și de a-și face mândră mama de realizările sale atât în sport, cât şi la şcoală. La acestea contribuie enorm și momentele speciale ale vieții de sportiv, precum deplasările cu lotul României, intonarea imnului şi bucuria de a putea reprezenta țara peste hotare.

Pe lângă determinarea personală, ceea ce o ajută pe Mădălina în cariera ei sportivă este sprijinul primit de la mama ei, care este principalul ei sustinător. Deși în prezent lucrează ca asistentă medicală, Ana Gabriela Anton a fost sportivă în copilarie și rămas o fire competitiva până în prezent, participând adesea la curse de alergare alături de fiica ei.

Mădălina mărturisește cu deschidere că nu a existat nici un moment în care să se gândească să renunțe la acest sport, ci din contră: a luptat mai departe pentru visul ei, chiar şi împotriva părerilor  medicilor care îi spuneau să renunțe, mai ales că a avut un accident acum 2 ani, incident soldat cu urmări grele: rotulă sărită şi încrucişare de ligamente, ceea ce a condus-o spre un picior ținut în ghips pentru o perioadă de timp.

Am fost curioși să aflăm dacă tânăra sportivă are un model în acest domeniu, dar la această întrebare ea a răspuns simplu: “Eu vreau sa mă depășesc pe mine de la o zi la alta. Mă concentrez pe ce fac eu, nu pe ce fac ceilalți”.

Cariera perfectă pentru Mădălina este aceea care i-ar oferi posibilitatea de a participa la cât mai multe competiții, atât în țară cât şi externe, să câștige cât mai multe premii recunoscute și să termine cu notă mare liceul, încât să poată intra la facultate tot în domeniul sportiv sau pe ramura kineto.

Rezultatul cel mai dorit pentru ea este să devină campioană mondială sau europeană la Wushu și să participe la olimpiadă, de unde își dorește să aducă aurul acasă pentru România.

Artele marțiale au făcut din Mădălina o persoană mai disciplinată, odonată, punctuală şi puternică. Astfel, a realizat că este un sportiv bun şi că poate face performanță în acest sport în urma rezultatelor obținute la competițiile unde a participat şi pentru care fost selectată să facă parte din lotul național al Romaniei.

Proiectul propus de către TOTUL ESTE POSIBIL constă în sprijinul Mădălinei în vederea achitării participării la Campinatul european de Wushu din Rusia (martie, 2020). Prezența Mădălinei pe tatami, în Moscova implică susținerea unor costuri precum: bilet de avion, cazare, mese, înscrierea la concurs, vitamine și echipament specific. Sportiva a participat și în 2018 la aceeași competiție, obținând medalia de bronz, costul participării sale la acest concurs fiind suportat în totalitate de mama sa, care a fost nevoită să apeleze la un credit bancar pentru a putea achita complet sumelor necesare.

Cel mai mare vis al Mădălinei este să ajungă campioană mondială la Wushu și Kickboxing, precum și să participe la Olimpiadă. Pentru acest vis merge zilnic la antrenamente, este serioasă în sală, se antrenează şi acasă în wekend-uri și participă la numeroase competiții competiții.

 

BUGETUL MĂDĂLINEI PENTRU CAMPIONATUL EUROPEAN DE ARTE MARȚIALE

100€, înscriere la concurs

585€, cazare și mese (7 nopți, 8 zile)

300€ transport (bilet de avion și transferuri de la aeroport)  

TOTAL: 985€ (4.750 lei)

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

1. DONEAZĂ BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Donațiile pentru această campanie se pot face direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania) cu mențiunea SHOES

sau prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

 

 2. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: eliza@sunt-in-forma.ro

 

3. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share evenimentului sau să inviți prieteni care să participe la eveniment. Cu cât mai multe persoane află, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

4. AJUTĂ-NE SĂ MEDIATIZĂM POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@sunt-in-forma.ro

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația a fost înființată în 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile noastre vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, medicinei sau mediului.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/