TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

FRAȚII BORCAN VOR SĂ AJUNGĂ CAMPIONI LA BOX

Status: Inchis

Erik și Antonio Borcan sunt 2 frați din Comișani, Dâmbovița, cu perspective foarte bune de a-și dezvolta o viitoare carieră ca boxeri profesioniști.

[ Show more ]

436 RON

Sumă:

5

Galantomi:

5

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

FRAȚII BORCAN VOR SĂ AJUNGĂ CAMPIONI LA BOX

 

Erik și Antonio Borcan (9 & 10 ani), sunt 2 frați din Comișani, Dâmbovița, cu perspective foarte bune de a-și dezvolta o viitoare carieră ca boxeri profesioniști.

Copiii au început pregătirea în 2018, sub coordonarea antrenorilor Alexandru și Gheorghe Stan, la Club Sportiv Târgoviște. În prezent, nevoia de a se deplasa zilnic pentru antrenamente de la Comișani la Târgoviște (aprox. 30 km distanță dus-întors), limitează accesul copiilor la antrenamente.

În 2019 frații Borcan au avut și primele concursuri locale la care au obținut rezultate foarte bune (ex. Centura Chindiei), iar pentru 2020 au deja programate primele competiții încă din luna februarie.

Principalul suport de care cei doi copii au nevoie constă în:

- transportul Comișani-Târgoviște și retur, de minim 3-4 ori pe săptămână (cost aproximat la 150 de lei / lună pentru fiecare dintre frați, respectiv 300 de lei / lunar pentru ambii)

- mese calde cu aport nutritional ridicat (cost aprox: 25 lei / masă / copil x 20, total: 1.000 lei / lună)

- burse sportive pentru a acoperi necesarul de vitamine și echipament sportiv: 500 lei / copil / lună (total: 1.000 lei / lună)

TOTAL GENERAL: 2.300 lei / lună (pentru ambii frați)

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

1. DONEAZĂ BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Donațiile pentru această campanie se pot face direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania) cu mențiunea SHOES

sau prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

 

2. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: eliza@totulesteposibil.org

 

3. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află de proiectul tinerilor boxeri ambițioși, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

4. AJUTĂ-NE SĂ MEDIATIZĂM POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația a fost înființată în 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile noastre vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, medicinei sau mediului.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org