TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

EXCELSIOR, TURUL EUROPEI PE BICICLETĂ

Status: Financed

Marius Vornicescu promovează activ stilul de viață sănătos, prin mișcare și alimentație vegetariană. Anul acesta și-a propus un proiect temerar: parcurgerea a 40.000 de km cu o bicicletă hibrid (pedale + o parte electrică, având o autonomie variabilă, între 70-100 km), prin cele 50 de țări ale Europei.

Scopul acestei campanii este de a promova stilul de viață sănătos cu ajutorul sportului (bicicletă), nutriției (alimentație vegetariană) și tehnicilor meditative.

[ Show more ]

30 RON

Raised:

1

Supporters:

1

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

EXCELSIOR, TURUL EUROPEI PE BICICLETĂ

 

Marius Vornicescu promovează activ stilul de viață sănătos, prin mișcare și alimentație vegetariană. Marius a susținut sute de seminarii în toată țara, a publicat mai multe lucrări și a avut zeci de apariții televizate, în ultimii 2 ani moderând o emisiune TV cu aceeași tematică.

Cu o carieră de terapeut de peste 20 de ani și una de instructor de yoga de 10 ani, Marius Vornicescu participă consecvent la curse de alergat și de bicicletă.

Anul acesta și-a propus un proiect temerar: parcurgerea a 40.000 de km cu o bicicletă hibrid (pedale + o parte electrică, având o autonomie variabilă, între 70-100 km), prin cele 50 de țări ale Europei.

Scopul acestei campanii este de a promova stilul de viață sănătos cu ajutorul sportului (bicicletă), nutriției (alimentație vegetariană) și tehnicilor meditative de natură psihologică în scopul conștientizării interdependenței corp-minte-emoții (mindfulness). Depășirea barierelor fizice și mentale folosite în acest proiect vor putea fi folosite și în viața cotidiană, job, sport etc.

50 de țări și 50 de capitale vor fi bifate pe harta sănătății. În fiecare oraș o personalitate istorică sau culturală din România va fi prezentată publicului și apoi la TV și în online, prin montajul video realizat în stil documentar.