MIRABELA ALBU VREA SĂ PROGRESEZE ÎN CARIERA DE ARTIST DIGITAL

Mirabela Albu are 12 ani, este elevă la Liceul de Arte Nicolae Tonitza, iar visul ei este să devină artist digital. A început să deseneze de la vârsta de 4 ani, iar la calculator de la vârsta de 7 ani, în programul Paint. A fost inspirată de desenele animate, iar primele sale desene erau cu ponei, pentru că îi plăceau foarte mult. A învățat să deseneze singură, exersând ore întregi și urmărind materiale educaționale. Dacă acum câțiva ani desenul reprezenta pentru ea doar un hobby, acum Mirabela privește acest lucru ca pe ceva ce vrea să facă toata viața, ca pe o meserie.

Familia Mirabelei locuiește cu chirie în Bucuresti, într-o locuință foarte mică, împreună cu părinții și sora mai mică. Decând se stie și-a dorit să aibă locul ei, camera ei și să nu se mai mute continuu. Are o soră de 2 ani, iar tatal său este pensionar, mama mea fiind în concediu de creștere copil până în ianuarie 2020. Sunt multe sacrificii pe care familia le-a făcut, iar Mirabela nu a mai fost într-o vacanță decând avea 5 ani (și atunci a avut ghinionul ca în prima zi de vacanță să facă varicelă și să nu se poată bucura de soare si de mare). Chiria lunară consumă toate veniturile familiei, iar Mira și-a cumpărat haine și încălțăminte din bursa ei școlara. Pentru că le este foarte greu să se susțină financiar, părintii Mirabelei voiau să se mute din nou în provincie… dar asta ar fi însemnat ca Mirabela să renunțe la visul ei, pentru că în Capitală are școala care o ajută să se dezvolte.

“Îmi doresc să termin școala pe care mi-am ales-o, să urmez facultatea și să evoluez ca artist digital, iar prin desenele mele să fac lumea mai frumoasă și să ajut oamenii să devină mai buni”, ne spus Mirabela când am întrebat-o care este cel mai mare vis pe care îl are.

Contribuie și tu la viitoarea carieră a unui valoros artist digital foarte tânăr!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

1

Suma:

30 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: MIRABELA ALBU VREA SĂ PROGRESEZE ÎN CARIERA DE ARTIST DIGITAL

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

30 RON

Suma:

1

Galantomi:
1 Donatii

Pagini fundraising

Dăruiesc ziua mea unui tânăr artist digital!

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor? Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,000 RON Target
30 RON Suma
1 Donatii
3% Complete