TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

MIRABELA ALBU VREA SĂ PROGRESEZE ÎN CARIERA DE ARTIST DIGITAL

Status: Fundraising

Mirabela Albu s-a născut în 2006, este elevă de gimnaziu la Liceul de Arte Nicolae Tonitza, iar visul ei este să devină artist digital. A început să deseneze de la vârsta de 4 ani, iar la calculator de la vârsta de 6-7 ani, în programul Paint. Din cauza provocărilor financare ale familiei, visul ei de a-și continua studiile este amenințat.

[ Show more ]

1,520 RON

Sumă:

3

Galantomi:

17

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Mirabela Albu s-a născut în 2006, este elevă de gimnaziu la Liceul de Arte Nicolae Tonitza, iar visul ei este să devină artist digital. A început să deseneze de la vârsta de 4 ani, iar la calculator de la vârsta de 6-7 ani, în programul Paint. A fost inspirată de desenele animate, iar primele sale desene erau cu ponei, pentru că îi plăceau foarte mult. A învățat să deseneze singură, exersând ore întregi și urmărind materiale educaționale. Dacă acum câțiva ani desenul reprezenta pentru ea doar un hobby, acum Mirabela privește acest lucru ca pe ceva ce vrea să facă toata viața, ca pe o meserie.

Familia Mirabelei locuiește cu chirie în Bucuresti, într-o locuință foarte mică, împreună cu părinții și sora mai mică. Decând se stie și-a dorit să aibă locul ei, camera ei și să nu se mai mute continuu. Mirabela are o soră de 3 ani, iar tatal său este pensionar, mama având un salariu modest. Sunt multe sacrificii pe care familia le-a făcut, iar Mirabela nu a mai fost într-o vacanță decând avea 5 ani (și atunci a avut ghinionul ca în prima zi de vacanță să facă varicelă și să nu se poată bucura de soare si de mare). Chiria lunară consumă aproape toate veniturile familiei, iar Mira și-a cumpărat haine și încălțăminte din bursa ei școlara. Pentru că le este foarte greu să se susțină financiar, părintii Mirabelei voiau să se mute din nou în provinie, iar acest lucru ar fi însemnat ca Mirabela să renunțe la visul ei, pentru că în Capitală are școala care o ajută să se dezvolte.

“Îmi doresc să termin școala pe care mi-am ales-o, să urmez facultatea și să evoluez ca artist digital, iar prin desenele mele să fac lumea mai frumoasă și să ajut oamenii să devină mai buni”, ne spus Mirabela când am întrebat-o care este cel mai mare vis pe care îl are.

Contribuie și tu la viitoarea carieră a unui valoros artist digital foarte tânăr!