TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

Totul pentru sport @ Sunt in forma ~ 2019

Dată: 31 December 2019

De 4 ani mobilizăm în antrenamente de alergare prin programul SUNT ÎN FORMĂ.

[ Show more ]

1

Galantomi:

15

Donații:

1,505 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

De 4 ani mobilizăm în antrenamente de alergare prin programul SUNT ÎN FORMĂ.

In fiecare joi dimineața, la ora 06.00 AM, te așteptăm la o nouă ediție SUNT ÎN FORMĂ, întâlniri matinale de alergare, desfășurate de 2 ori pe lună, pe Stadionul Dinamo București.

SUNT ÎN FORMĂ este o inițiativă dedicată celor care își doresc un plus de sănătate, vitalitate, energie și productivitate în viața personală.

Poți începe indiferent de nivelul tău actual de pregătire (recomandăm verificarea medicală în prealabil). Suntem alături de tine tocmai pentru a evolua împreună, pas cu pas, la propriu!

În 2019 vrem să aducem o cauză nobilă alergărilor noastre și să sprijinim sportivii cu pontețial să facă pași importanți în cariera sportivă pe care au ales-o.

Așa că invităm fiecare participant la edițiile noastre și nu numai, să facă o donație pentru ca un sportiv să fie sprijinit fie cu echipament, fie cu o înscriere la o cursă sau concurs, cu produse de nutriție sau alte produse și servicii necesare în activitatea sportivă desfășurată.

Participantii care doresc, pot sustine cauza devenind fundraiseri voluntari prin platforma Galantom. Acestia vor fi invitati sa isi propuna un tel de performanta proprie pe care sa il atinga in urma antrenamentelor si pe care sa il comunice si pe pagina lor de fundraising.

CUM SE VA DESFĂȘURA ÎNTÂLNIREA?

6:00 - 6.15, încălzire

6:15 - 6:30, exerciții speciale de grup

6:30 - 7:30, alergare de 30-60 de minute (vei parcurge câte ture de stadion poți în acest interval de timp), mini concursuri cu premii, stretching

7:30-7:35, închiere eveniment.

Fă și tu diferența în campania TOTUL PENTRU SPORT!