TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

ALL STARS @ Retezat Sky Race ~ 2023

Dată: 17 June 2023

Retezat SkyRace este primul concurs organizat de Asociatia Sport La Orice Varsta, pe 15 iunie 2012, iar aparitia acestuia si a seriei de evenimente Trail Race ce au urmat s-a datorat obiectivelor noastre de a face sport oriunde si la orice varsta, de a contribui cu spirit si emotie la consolidarea comunitatii de alergatori montani, de a face cunoscut pe plan international Retezatul, dar si de a rasplati adecvat performantele sportivilor castigatori.

[ Show more ]

1

Galantomi:

Donații:

0 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Sub sloganul “Aleargă la înălțime!”, sportivii sunt invitați pe 17 iunie 2023 la Cheile Buții, Uricani (jud. Hunedoara) pentru a participa sau susține alergătorii care vor lua startul la Retezat SkyRace, concurs organizat de Asociatia Sport La Orice Vârstă.

Prima ediție a avut loc pe 15 iunie 2012, iar apariția cursei și a seriei de evenimente Trail Race ce au urmat s-a datorat obiectivelor de a face sport oriunde și la orice vârstă, de a contribui cu spirit și emotie la consolidarea comunității de alergători montani, de a face cunoscut Retezatul pe plan internațional, dar și de a răsplăti pe măsură performanțele sportivilor câștigători.

Traseul Custura: 28 km, diferență de nivel 2300 m.

Traseul Buta: 23 km, diferență de nivel 1400 m.

Traseul Valea Marii: 7 km, diferență de nivel300 m.

 

Doua dintre probele competitiei se incadreaza la categoria SkyRunning, iar una dintre ele se adreseaza celor care iubesc trekkingul sau celor care vor sa inceapa alergarea montana.