Ramona Anca Gologan - Asociatia Totul este posibil

Dăruiesc ziua mea Irinei Bordeanu, junioare de talie mondială în alergarea montană

130 RON Donations raised
13% Complete
1,000 RON Target
2 Donations
I want to donate!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante. Am decis să o susțin pe Irina Bordeanu, campioană mondială la alergare montană juniori, cu echipa, în vârstă de 17 ani. Irina provine dintr-o familie cu 7 copii, fără mari posibilități financiare și are nevoie de echipament, cantonamente și vitaminizare pentru a continua să facă perfomanță pentru România.

Povestea Irinei este aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=676

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea RAMONA ANCA GOLOGANÎmpreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

2 Donations

Anonymous

100 RON
22 iul 2019
La mulți ani fericiți, fericito! :)
22 iul 2019