Tudor Ilade - TOTUL ESTE POSIBIL

Alerg la Maratonul București pentru Andreea Pîșcu

80 RON Donatii stranse
16% Complete
500 RON Target
2 Donatii

 

Andreea Pîșcu este campioana României la semimaraton (tineret și seniori) și o sportivă în ascensiune în alergarea montană. Ea va participa în această toamnă la Campionatul Mondial de Alergare Montană din Argentina. Andreea are nevoie de finanțare urgentă pentru a merge în Argentina cu câteva zile mai devreme și a se acomoda cu traseul, temperatura și atmosfera de competiție.

 

Odată cu alergarea mea la Maratonul Internațional București îmi doresc ca Andreea să primească suportul financiar necesar pentru ca ea să facă o nouă performanță pentru țara noastră.

 

Următorul pas important în cariera Andreei este, după cum menționam, Campionatul Mondial de alergare montană pe distanță lungă din Argentina, din noiembrie, calificare obținută cu ajutorul rezultatelor de la Mondialele de Ultra din Portugalia. Deși o accidentare a făcut imposibilă participarea Andreei la Naționalele de Alergare Montană din Dămuc, sportiva este acum pregătită pentru marea competiție.

  

Înainte de concurs, Andreea va fi alături de întregul lot la Piatra Arsă, pentru un cantonament sponsorizat de Federația Română de Atletism. Deși clubul la care aceasta este legitimată i-a fost alături pe perioada accidentării, oferindu-i suport financiar pentru recuperarea necesară, Andreea are nevoie acum de și mai mult ajutor. Cruciale în pregătire sunt atât vitaminizarea, cât și acomodarea cu fusul orar și clima din Argentina, fapt ce necesită deplasarea cu minimum 10 zile înaintea competiției.

 

“Rezultatul pentru care muncesc este o medalie individuală la mondiale sau europene. Bineînțeles că mi-aș dori și o calificare la Jocurile Olimpice, dar până atunci mai am foarte mult de muncă”, ne-a spus Andreea.

 

Atunci când faci totul din pasiune, alergarea scoate din tine tot ce e mai bun. Andreea a devenit mai puternică, mai hotărâtă și a încercat întodeauna să își depășească condiția. “Ce mi-a determinat evoluția continuă a fost dăruirea, seriozitatea, cantitatea enormă de muncă, dar și iubirea pe care o port acestui sport”, spune sportiva despre disciplina în care a ales să facă performanță.

 

Povestea completă a sportivei o poți citi aici:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=749

 

BUGETUL SPORTIVEI PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL DE ALERGARE MONTANĂ DIN ARGENTINA

vitaminizare: 700 de lei

cazare și mese pentru 10 zile în Argentina: 5.000 de lei

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea ANDREEA PÎȘCU (TUDOR ILADE)

 

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

ANDREEA PÎȘCU, CAMPIOANA NAȚIONALĂ LA SEMIMARATON, ARE NEVOIE DE SUSȚINERE PENTRU A-ȘI CONTINUA CARIERA SPORTIVĂ

Andreea Pîșcu este campiona României la semimaraton (categoriile tineret & seniori), având excelente rezultate și în alergarea montană, unde este calificată pentru participarea la Campionatul Mondial din Argentina. Deși a ajuns la acest nivel de performanță pentru țara noastră, Andreea câștigă în prezent o sumă modică de la clubul la care este legitimată, având nevoie de suport financiar pentru a continua să facă performanță pentru țara noastră.

2 Donatii

Anonymous

30 RON
13 Oct 2019
Succes, my Sunhine!
09 Oct 2019