Adelina Marcu - Asociatia Totul este posibil

Alerg la Maratonul București pentru balerina Anastasia!

90 RON Donatii stranse
18% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 13 octombrie voi participa la Maratonul Internațional București, unul dintre evenimentele sportive cele mai populare din România.

Exceptând bucuria de la linia de finish, prin această cursă de 10 km îmi propun să o ajut pe Anastasia Bodan, o foarte tânără balerină din Târgu Mureș.

 

La 13 ani, Anastasia visează să devină cea mai mare balerină din istorie. Pentru Anastasia baletul a devenit o preocupare relativ târziu, la 8 ani. Dar a progresat foarte rapid, reușind să aibă rolul de solistă chiar de la primul ei spectacol oficial, unde a fost Clara, din Spărgătorul de nuci. Cu planuri legate de balet, atât în plan apropiat, cât și pe termen lung, Anastasia vede în pasiunea căreia îi oferă tot timpul și energia sa, un stil de viață, o artă ce a devenit parte din propria persoană.

La sfârșitul lunii octombrie, Anastasia va participa la Sibiu Dance Competition, unde își propune să impresioneze un juriu format exclusiv din profesioniști.

Costul costumelor, drumului, cazăre și meselor pentru 4 zile au fost evaluate la 700 de euro, o sumă foarte mare pentru bugetul familiei care o susține pe tânăra Anastasia, însă care nu poate acoperi fără sprijin aceste investiții constante în pregătirea artistei.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL (care susține cauza Anastasiei și a decis că pentru munca ei merită susținută cu o bursă lunară pentru performanță):

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea BALERINA ANASTASIA (ADELINA MARCU)

 

Împreună suntem mai buni!

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți alerga și tu la viitoarele concursuri susținând totodată și o cauză nobilă.

 

Povestea balerinei Anastasia poate fi parcursă integral, aici:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=728


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

ANASTASIA BODAN VISEAZĂ SĂ DEVINĂ CEA MAI MARE BALERINĂ DIN ISTORIE

La 15 ani, Anastasia Bodan visează să devină cea mai mare balerină din istorie. Pentru Anastasia baletul a devenit o preocupare relativ târziu, la 8 ani. Dar a progresat foarte rapid, reușind să aibă rolul de solistă chiar de la primul ei spectacol oficial, unde a fost Clara, din Spărgătorul de nuci. Cu planuri legate de balet, atât în plan apropiat, cât și pe termen lung, Anastasia vede în pasiunea căreia îi oferă tot timpul și energia sa, un stil de viață, o artă ce a devenit parte din propria persoană.

2 Donatii

15 oct 2019

Anonymous

15 RON
Succes, Anastasia ❤️
06 oct 2019