Amalia Georgiana Triță - Asociatia Totul este posibil

De ziua mea îmi doresc ca mai mulți copii să citească!

150 RON Donatii stranse
15% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria de ziua ta, așa că am hotărât să dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

  

Educația este cea care poate dezvolta foarte mult un om. Îl poate forma, îi poate da o direcție clară în viață.

  

Cu ocazia zilei mele de naștere, mi-am dorit să susțin o campanie educațională derulată de Asociația TOTUL ESTE POSIBIL, campanie care implică adolescenți și copii. Și ce am putea oferi mai frumos unui copil decât o carte? Cărțile ne deschid mințile, ne fac să visăm, dar ne ajută și să mai lăsăm jos telefonul sau tableta.

  

Campania „MAI DĂ O PAGINĂ!” își propune ca anual să ajungă la minim 100 de copii și tineri, cu o medie de cel puțin 3 cărți oferite fiecăruia (deci un total de 300 de volume), titlurile fiind alese de copii.

  

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

  

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

  

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 

cu mențiunea CĂRȚI (AMALIA).

  

 

Împreună suntem mai buni!

 

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

MAI DĂ O PAGINĂ!

"Dacă nu aș fi descoperit plăcerea lecturii, aș fi fost doborâtă de stresul școlii și cu siguranță mi-aș fi petrecut timpul liber într-un mod neproductiv. Datorită personajelor minunate am învățat că totul este posibil dacă muncești destul de mult."

MIHAELA TUDOR, 14 ani 

Aceste rânduri ne-au inspirat proiectul prin care ne propunem ca în pușculița asociației să existe mereu un fond destinat cărților, cărți care ne propunem să ajungă la copii care vor să învețe, dar poate familiile din care ei provin nu îi pot susține de fiecare dată. 

2 Donatii

24 oct 2019

Elena Calin

75 RON
La multi ani Amalia. Te super pup si imbracisez, foarte frumos si util gestul tau de a-ti dona ziua ca sa citeasca copiii.
17 oct 2019