Ginette Biolan - TOTUL ESTE POSIBIL

De ziua mea susțin echipa de înot sincron de la Swim Art!

40 RON Donations raised
4% Complete
1,000 RON Target
1 Donations
I want to donate!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria de ziua ta, așa că am hotărât să dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

 

În afară de o cauză dragă, ziua mea este dedicată în acest an unei ființe foarte dragi mie: fetița mea, Teo, membră a grupei de înot sincron din cadrul Swim Art.

 

Sportul care este cunoscut în Romania doar din transmisiile de la marile competitii ale lumii este un sport care nu cere doar multă pregătire, ci și condiții speciale prin care poate fi practicat, lucru care îl face costisitor.

 

Înotul sincron este îmbinarea între înot, gimnastică și dans, cu mișcări executate pe ritmul muzicii. Fiind una dintre cele 2 probe olimpice rezervate femininului (cealaltă este gimnastica ritmică), înotul sincron necesita multe abilități avansate în apa: putere, rezistență, flexibilitate, grație, sincronizare, precum și un control perfect al respirației.

 

Grupa de fete din echipa Swim Art (antrenată de Irina STROE-HĂNESCU) a început înotul sincron acum 3 ani și deja rezultatele sunt vizibile. Ele se pregătesc acum pentru următoarele competiții, evenimente pentru care au nevoie de echipament pentru concursuri și demonstrații.   

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea SINCRON (GINETTE)

 

 

Împreună suntem mai buni!

  

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

GRUPA DE ÎNOT SINCRON SWIM ART ARE NEVOIE DE SUSȚINERE!

Grupa de fete din echipa Swim Art (antrenată de Irina STROE-HĂNESCU) a început înotul sincron acum 3 ani și deja rezultatele sunt vizibile. Ele se pregătesc acum pentru următoarele competiții, evenimente pentru care au nevoie de echipament pentru concursuri și demonstrații.

1 Donations

Succes celor 8 fete și la mulți ani, Ginette!
18 Oct 2019