Alerg pentru Crăciunul de vis al copiilor!

 

Lucian Andrei Arghiri TOTUL ESTE POSIBIL

100% Complete
505 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații

Duminică, 3 noiembrie, are loc o nouă ediție Băneasa Forest Run.

Printre alergătorii care vor lua startul mă număr și eu, iar alergării mele îi asociez și o cauză.

Te invit să fii alături de mine în această provocare! M-am alăturat unui proiect al Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, organizației care sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

 Consider că este esențial pentru formarea fiecărui tânăr să fie susținut și încurajat să își urmeze talentul și pasiunea, de aceea alegerea mea este proiectul:

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ (CAMPANIE DE CRĂCIUN)

 

Pentru Crăciunul 2019 asociația și-a propus să strângă fonduri din care să ofere cadouri pentru 100 de copii care au o pasiune și dorința de a o urma.

 

Așadar, nu se vor oferi cadouri constând în dulciuri, tablete sau telefoane. Cadourile vor fi resurse care întrețin performanța într-un domeniu (echipament sportiv pentru un atlet, poante pentru o balerină sau un șevalet nou pentru un copil care pictează).

 

Copiii sunt propuși de învățători, profesori, colegi ai copiilor sau pur și simplu oameni de bine care au remarcat tineri deosebiți, cu posibilități financiare limitate. Iar când vine vorba de performanță... aproape niciun buget disponibil nu este prea mare. Și tu poți propune un copil talentat și muncitor! Este imposibil să nu fi remarcat un tânăr inimos, cu o pasiune care să merite susținută.

 

Zonele din care provin copii: București, Ilfov, Dâmbovița, Prahova, Cluj, Buzău, Tulcea. Citește despre ei, aici: http://bit.ly/Copii_Crăciun

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

https://www.facebook.com/datotulesteposibil

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea CRĂCIUN (LUCIAN ANDREI ARGHIRI)

 

Te invit să fii alături de mine și să susținem această cauză făcând front comun: eu alergând, tu contribuind.

 

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Dacă există o perioadă în care visurile pot deveni realitate, aceasta este Crăciunul. De Crăciunul acesta ne dorim să încurajăm cât mai mulți copii să ne spună care este cel mai mare vis al lor, să îl facem cunoscut și mai ales... să ajutăm la îndeplinirea lui prin intermediul tău! 

Pentru Crăciunul 2019 ne-am propus să strângem fonduri din care să oferim cadouri  copiilor care au o pasiune și dorința de a o urma. 

 

Vino să alergi la Baneasa Forest Run, powered by Greenfield Residence. Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, cu doua editii anuale, de primavara si de toamna. Fiecare eveniment este precedat de mai multe antrenamente si urmat de un antrenament de revenire. Fiecare editie aduce in prim plan o organizatie si o cauza sociala pentru care alergatorii pot dona. Baneasa Fo

 

8 Donații

03 Nov 2019
Bravo!
03 Nov 2019

Sorin

50 RON
03 Nov 2019
Felicitari pentru initiativa!
03 Nov 2019

Raluca Parjoleanu

50 RON
03 Nov 2019

Anonymous

55 RON
03 Nov 2019

Anonymous

100 RON
Ghici cine sunt!
03 Nov 2019
Ma bucur sa pot contribui la îndeplinirea visurilor unor copii cu dorințe, pasiuni și vise îndrăznețe! Sa fie cu noroc și sa va vedeti visele împlinite copii! :)
02 Nov 2019