Năzuințe de ziua mea!

 

ALINA MARIANA-MAER TOTUL ESTE POSIBIL

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să dăruiesc ziua mea de naștere pentru o cauză dragă mie.

 

Născută într-o zi de început de toamnă, între oameni cu gând limpede și suflet deschis, Asociația Năzuințe își propune să aducă stropi de bine și frumos într-o societate uneori prea grăbită și intolerantă față de tot ce este altfel, față de cei ce nu reușesc și plutesc în derivă într-o lume dezlănțuită.

 

Oricât am năzui, nu putem alunga răul din jur și, uneori, nici din noi. Dar putem încerca împreună a săvărși bucurii simple către ce este viu și în nevoie.

 

Așadar, cum ar fi să reușim să devenim Moșul plin cu daruri pentru copiii mai puțin norocoși, să colindăm oamenilor pentru care Crăciunul se confundă cu tristețea și singurătatea, să hrănim sau să contribuim la adăpostierea unor animale abandonate, să aducem pentru prima oară niște copii într-o sală de teatru, să dăruim unei fete rochia de banchet la care visează, să organizăm excursii pentru copii carora lumea le pare un cerc strâmt ?

 

Sunt năzuințele noastre, ale celor trei din NĂZUINȚE, dar sunt convinsă că împreună, dăruind vom dobîndi și că vom conjuga mai des verbul ”a fi”, și nu” a avea”.

Cineva spunea că Sărbătorile nu trebuie să devină un mod de ”a risipi cerul”.

Parafrazând, viața însăși ar trebui să tindă spre cer, nu ca un ultim lăcaș, ci ca ideal de înalt, bun și frumos.

 

Vă mulțumim pentru că vom năzui împreună,

 

Alina, Mara și Sonia MAER

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
ALINA MARIANA-MAER : TOTUL ESTE POSIBIL
Năzuințe de ziua mea!