Sprijin pentru mamele și copiii refugiați

 

Anamaria Budai TOTUL ESTE POSIBIL

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua celor în nevoie. N-am mai făcut asta până acum, acum nu e încotro! 

Imaginea mamelor cu copii mici în brațe, și alți copii mai măricei de mână fugind de bombe mă bântuie. Nu-mi imaginez cum e să fii 4 zile pe drum, să rabzi frig pe la vămi, pentru un drept ce-l avem cu toții, acela de-a fii în siguranță și de a trăi.

Orice sumă cât de mică ajută!

Orice ajutor salvează o viață.

Împreună suntem mai buni!

 

Mulțumesc ❤️

Zile cu pace,
Anamaria

 

P.S. Ziua mea a fost acum câteva zile. Ideea mi-a venit lucrând la proiectul unei cliente care-și donează încasările pentru refugiați. 

P.P.S Poza îmi aparține. Mi-e dor de un cer la care să nu-mi fie teamă să mă uit, mi-e dor de P A C E. Nu vom opri războiul cu aceste donații, dar îi vom ajuta pe cei în primejdie să fie în siguranță.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

ALĂTURI DE UCRAINA

În cele mai pașnice vremuri ale omenirii, Ucraina este într-un război nedrept. Refugiații care ajung în România au nevoie de adăpost și strictul necesar pentru a trece peste o perioadă încercată.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Anamaria Budai : TOTUL ESTE POSIBIL
Sprijin pentru mamele și copiii refugiați