De ziua mea, sunt alături de Andreea Pîșcu!

 

ȘTEFANA BALAN TOTUL ESTE POSIBIL

40.86% Complete
2,043 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

 

Andreea Pîșcu este campiona României la semimaraton (categoriile tineret & seniori), având excelente rezultate și în alergarea montană. Avea 14 ani când a fost legitimată la clubul CS Pandurii Târgu Jiu. De atunci s-a antrenat din greu și s-a dăruit în totalitate sportului și performanței. “Primul meu obiectiv a fost să fac față antrenamentelor, să dau tot ce pot și să mă antrenez din greu pentru a participa la competiții. Apoi mi-am dorit foarte mult să prind podiumuri, să particip la campionate balcanice, europene și mondiale. Îmi doream foarte mult să reprezint România la concursuri externe.”

 

Însă, cum majoritatea acțiunilor noastre implică și un sacrificiu, cel al Andreei a fost de a-și lăsa în urmă familia și fratele pentru a se dedica alergării. “Am făcut multe sacrificii, dar toate merită atunci când ți se cântă imnul”. Familia și prietenii sunt cei mai de bază susținători ai ei, cei care au văzut câtă pasiune pune în sportul pentru care dedică 11 antrenamente pe săptămână, cu o singură zi de pauză. Nevoia de finanțare este însă o constantă în viața unui sportiv profesionist, motiv pentru care TOTUL ESTE POSIBIL e alături de Andreea pe termen nelimitat.

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză. Fii alături de Andreea!

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau în contul de Revolut & BT PAY: 0722446352

cu mențiunea ANDREEA PÎȘCU

 

SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii. Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: da@totulesteposibil.org

 

DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și cu rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Andreea Pîșcu este campiona României la semimaraton (categoriile tineret & seniori), având excelente rezultate și în alergarea montană.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

Ionela C.

30 RON
Mult succes! 🙏
25 Jun 2022
Hai Andreea!
25 Jun 2022

Răzvan Gradinaru

53 RON
Multă baftă!!!
25 Jun 2022
Bafta, Andreea!
25 Jun 2022
Felicitari si mult succes in continuare!
24 Jun 2022
Iti doresc sananate si mult succes in tot ce iti propui!
24 Jun 2022

Catalin

150 RON
Tine-o tot asa Andreea!
24 Jun 2022

Anonymous

30 RON
24 Jun 2022
Crede!
24 Jun 2022

Anonymous

150 RON
Mult succes🥰
24 Jun 2022
Chiar dacă nu mai am un salariu de peste 2 ani, în urmă cu ceva timp aveam un salariu decent, din care am pus deoparte bani albi pentru zile mai grele. Consider că un sportiv de talia Andreei Pîșcu nu ar trebui să aibă griji financiare legate de participarea la nicio cursă. Așa că din aceste economii ale mele, care se împuținează zilnic, aș vrea să îi ofer Andreei ajutorul meu, fiind 100% sigură că ea poate câștiga OCC by UTMB. La mulți ani, Ștefana & mulțumim pentru că arăți ce înseamnă prietenia!
24 Jun 2022
Te asteptam cu drag la finish, Andreea!🤗
23 Jun 2022