Alerg la Bucovina Ultra Rocks pentru Andreea Pîșcu

 

ADRIAN ILIESCU TOTUL ESTE POSIBIL

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Momentele frumoase merită împărtășite cu oamenii dragi. Anul acesta particip la Bucovina Ultra Rocks și am ocazia de a alerga și pentru o cauză nobilă. Am ales să ajut o sportivă de top să-și ducă visul mai departe și să participe la unul dintre cele ai râvnite concursuri de alergare montană din lume: UTMB.

 

În vârstă de 26 de ani, Andreea Pîșcu a obținut peste 40 de titluri de campion național din 2012 până în prezent, deține un titlu de campioană balcanică, este câștigătoarea Val d'Aran by UTMB (2021), cât și a 5 podiumuri europene & mondiale la alergare montană împreună cu echipa.

 

Deși a ajuns la acest nivel de performanță pentru țara noastră, Andreea câștigă în prezent o sumă modică de la clubul la care este legitimată (700 lei), având nevoie de suport financiar pentru a continua să facă performanță pentru România. TOTUL ESTE POSIBIL este alături de Andreea Pîșcu din 2019, iar acum este momentul să fim din nou uniți pentru ea!

 

Pe 25 august 2022, Andreea ia startul UTMB (proba OCC, 55k) și poate obține un rezultat foarte bun. Concursul din Alpi are însă nevoie atât de pregătire fizică, dar și de un buget corespunzător, cursele externe fiind costisitoare, întrucât implică: transport, cazări, mese, înscrieri, echipament, vitamine.

 

Contribuie și tu pentru a susține cauza Andreei la UTMB!

 

CUM POȚI AJUTA?  

 

DONEAZĂ!

donații direct prin card: direct, apăsând butonul DONEAZĂ din această pagină

cont: RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

Revolut / BT PAY: 0722446352 cu mențiunea: ANDREEA PÎȘCU

 

STRÂNGE FONDURI! Dacă vrei să ai propria pagină de strângere de fonduri pentru Andreea, este suficient să trimiți un mesaj pe pagina de Facebook / Instagram TOTUL ESTE POSIBIL sau pe adresa de e-mail: da@totulesteposibil.org.

 

Contribuie și tu pentru a susține cauza Andreei la UTMB!

 

 

***

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și cu rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

 

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Andreea Pîșcu este campiona României la semimaraton (categoriile tineret & seniori), având excelente rezultate și în alergarea montană.

Bucovina Ultra Rocks (29.07.2022 - 31.07.2022) este o competiție de alergare montană ce își propune să le arate alergătorilor și susținătorilor o parte magică, neatinsă a României: legendara Bucovină. Curse: BEAST 180 (este nevoie de ultramaraton anterior puternic) Ultra Rocks 110k (este nevoie de experiență anterioară de ultramaraton) 4 Summits 88k (este nevoie de experiență ant

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!