Cum să îți crești încrederea în tine

 

14.1% Complete
705 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

? Te invit cu drag la un atelier caritabil pe tema: Cum să îți crești încrederea în tine!

 

Când? Joi, 03 noiembrie 2022, orele 19:00 - 21:30.

 

Anul acesta am ales să îmi donez ziua de naștere, care este pe 05 noiembrie, și să susțin un atelier caritabil.

 

Este o perioadă tot mai provocatoare în care multe căsnicii se destramă și multe cupluri se despart și este multă suferință în jur.

 

În urma unei pierderi importante (emoțională, fizică, financiară, etc) sau în urma unei despărțiri încrederea în sine scade dramatic.

 

? Vino alături de mine pentru a învăța care sunt pașii prin care îți poți crește încrederea in tine!

 

Vom integra la sfârșitul atelierului sentimentul de încredere de sine prin intermediul unei meditații ghidate de către mine!

 

? Proiectul pe care am ales să îl susțin este: "GHETUȚE CĂLDUROASE" din cadrul Asociației: TOTUL ESTE POSIBIL, sub coordonarea Elizei Nițescu, un om integru și sufletist.

 

? Las mai jos detalii despre aceast proiect:

 

“Iarna se dovedește a fi un dușman al școlii, mai ales pentru familiile cu copii mulți și venituri mici. De cele mai multe ori, copiii lipsesc atunci când este frig și nu au hainele și încălțămintea potrivită. Ajutându-i pe acești copii cu ghetuțe de iarnă, dați o șansă educației”.

Ionela Iordache, Profesor (Iedera de Jos, Dâmbovița)

 

Programul nostru GHETUȚE CĂLDUROASE este deja în plină derulare. Suntem la a treia ediție și nevoile oamenilor care ne cer ajutorul sunt la fel de mari (sunt peste 500 de copii pe lista de așteptare cu URGENȚE, nevoile fiind mult mai mari - anual, asociația donează aprox. 3.000 de perechi de încălțări de iarnă).

 

OFERĂ O PERECHE DE GHETE UNUI COPIL!

 

? CUM CONTRIBUI LA ACEASTĂ FAPTĂ BUNĂ?

 Donează folosind metodele de plată menționate mai jos:

 ▶ card: https://tinyurl.com/Atelier-OtiliaMardare

▶ cont: RO36BTRLRONCRT0386479601

▶ Revolut / BT PAY: 0722446352

cu mențiunea: Atelier Otilia Mardare

 

Donația recomandată este de 70 lei (prețul aproximativ al unei perechi de ghetuțe), dar fiecare este liber să doneze cât dorește pentru această cauză.

 

❗️ După ce faci plata în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, te rog să îmi trimiți dovada plății pentru a-ți trimite detaliile organizatorice privind atelierul (pe WhatsApp la 0725.934.424 sau pe adresa de email: otiliamardare81@gmail.com).

 

?Vino alături de mine în această călătorie pentru a învăța să ai mai multă încredere în tine și să ajuți în același timp și un copil să aibă o pereche de ghetuțe noi.

 

Dăruind vei dobândi și împreună suntem mai puternici!

 

Primesc cu bucurie susținerea ta pentru acest proiect și îl voi considera cel mai frumos cadou de ziua mea din partea ta!?

 

Te aștept alături de mine, suflet drag!

 

Cu iubire,❤

 

Otilia Mardare

Terapeut specializat în trauma divorțului

Terapeut vindecare emoțională (Fast Healing Therapy &Theta Healing)

Terapeut curățare energetică

 

Consilier pentru dezvoltare personală


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Prin campania GHETUȚE CĂLDUROASE asigurăm un minim de demnitate și confort pentru copiii cărora familiile sau statul nu le pot asigura nici măcar o pereche de încălțări.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Raisa Vîlsănescu

75 RON
Atelier Otilia Mardare
03 Nov 2022

Anonymous

30 RON
03 Nov 2022

Anonymous

30 RON
03 Nov 2022
02 Nov 2022

Atelier Otilia Mardale

70 RON
02 Nov 2022

ATELIER OTILIA MARDARE

250 RON
Draga Otilia, multumesc pentru gestul tau frumos de a darui o bucurie in plus copiilor care au nevoie de ghetute calduroase. Doar prin puterea exemplului putem contribui la o lume echilibrata. Multumesc ca esti!
02 Nov 2022

Anonymous

75 RON
02 Nov 2022
01 Nov 2022
GRUPUL DE VOLUNTARI BUCUREȘTI : TOTUL ESTE POSIBIL
Cum să îți crești încrederea în tine