Îmi daruiesc ziua pe Galantom

 

Andreea Oica TOTUL ESTE POSIBIL

100% Complete
1,150 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! Va invit la ziua mea sa stam la un pahar de vorba pe 18 Noiembrie (ziua mea e in 14 da e ok, puteti sa imi spuneti LMA in ambele date:)).

Jucam un joc, bem ceva si ne "simtem" bine. M-am gandit ca ar fi fain sa schimb putin tipul de cadou pentru anul acesta, asa ca vin cu urmatoarea propunere:

Vom ajuta cele mai vulnerabile două categorii pe care le-am sprijinit și în restul proiectelor de până acum:

COPIII (din comunități vulnerabile, din centre de plasament, din familii fără posibilități financiare, din familii monoparentale, copii bolnavi)

BUNICII (din azile, oameni ai străzii, din zone foarte sărace, bunici bonavi).

NU conteaza suma pe care o trimiteti, suntem destul de multi si orice ajutor e de folos. Aveti virament bancar prin apasasea butonului "vreau sa donez", Va alegeti o suma si introduceti cardul.Daca preferati varianta cash, imi dati mie banii si eu voi face transferul.

PUTEM depasi si data de 18 Noiembrie nu este o problema. Banii vor fi trimisi.

See you soon!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

MARELE CRĂCIUN (2022)

Crăciunul este pentru cei mai mulți oameni cea mai MARE Sărbătoare, așa că a fost simplu să creăm campania MARELE CRĂCIUN, prin care vom oferi cadouri copiilor și bunicilor vulnerabili.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Ioana

150 RON
18 Nov 2022

Anonymous

50 RON
18 Nov 2022
18 Nov 2022

Anonymous

150 RON
18 Nov 2022

Anonymous

150 RON
Claro que si
17 Nov 2022
La multi ani, Andreea! 🎂💐😘
16 Nov 2022

ANTON ALGEORGE

100 RON
16 Nov 2022

Anonymous

150 RON
La mulți ani bby 😘.
14 Nov 2022
!
14 Nov 2022
Andreea Oica : TOTUL ESTE POSIBIL
Îmi daruiesc ziua pe Galantom