Alerg la TrailCat 200 pentru a ajuta sportivii profesioniști!

 

Claudiu Belețoiu TOTUL ESTE POSIBIL

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
3,300 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Susține-mă la Trail Cat 200, ultramaratonul montan de 330km din regiunea Tarragona (Spania)!

 

Pe 1 martie 2023 iau startul unui nou ultramaraton. Alerg pentru a evolua și a mă cunoaște mai bine, dar în fiecare cursă am ales și o cauză caritabilă. La acest nou concurs alerg pentru a susține campania ALL STARS a asociației TOTUL ESTE POSIBIL. Proiectul ajută sportivii profesioniști cu echipament, vitamine, aparate specifice, înscrieri la competiții, cantonamente, oferindu-le și suport de comunicare & PR. Ajutorul este oferit pe o perioadă nedeterminată, asociația fiind alături pe termen lung de cei pe care îi ajută.

 

Toți banii care se vor strânge în urma participării mele le această cursă vor fi folosiți pentru a se achiziționa suplimente & susținătoare de efort pentru sportivii care sunt parte a echipei ALL STARS. 

 

Cea mai frumoasă susținere pe care mi-o poți oferi este să donezi pentru cauza pe care am ales-o.

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

DONEAZĂ!

card: https://tinyurl.com/ALL-STARS-TEAM 

cont: RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania

cu mențiunea: ALL STARS

 

STRÂNGE FONDURI!

Dacă vrei să ai propria pagină de strângere de fonduri pentru această cauză, este suficient să trimiți un mesaj pe pagina de Facebook / Instagram TOTUL ESTE POSIBIL sau pe adresa de e-mail: da@totulesteposibil.org. Poți crea și pe cont propriu o strângere de fonduri, dăruindu-ți ziua de naștere, aici: https://ziuata.galantom.ro/fundraising_pages/create?id_project=585. De asemenea, poți asocia un eveniment sportiv sau un alt eveniment personal acestei cauze.

 

SPONSORIZEAZĂ!

Companiile interesate de participarea la campanie, vor primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare.

Solicită contractul aici: da@totulesteposibil.org.

 

DISTRIBUIE CAUZA!

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre această cauză, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ CAUZA!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre cauză sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

Contribuie și tu pentru a susține educația!

 

***

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și cu rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

ALL STARS

Susține performanța sportivă! Din echipa ALL STARS fac parte atleți profesioniști cu vârste între 10 și +70 ani, din diferite discipline sportive.

Trailcat 200 este cea mai lungă cursă de alergare din Spania, pe distanțe de 50, 100, 200 mile (320 km). Concursul propune testarea limitelor și descoperirea Traseului Cistercian, Munții Prades, El Priorat și Parcul Natural Montsant, pe un singur traseu de 200 de mile (320 km), nemarcat și autosuficient. Costa Dorada este un loc plin de atracții naturale și orașe mici și confortabile. E

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Claudiu Belețoiu : TOTUL ESTE POSIBIL
Alerg la TrailCat 200 pentru a ajuta sportivii profesioniști!