ROMÂNIA, ȚARA MEA

 

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
25,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

România, român, românesc - sunt mai mult decât cuvinte, sunt sentimente. De 1 Decembrie ne dorim să aducem educația națională mai aproape de copii.

Cum vom face acest lucru? Asociația a pregătit deja o cărticică de activități pentru copii, dedicată vârstelor 4-14 ani. Materialul este realizat de voluntari ai asociației, nu este un produs comercial achiziționat din magazine.

Pentru ca materialul să vadă lumina tiparului, avem nevoie de ajutor financiar pentru a achita costurile de tipografie.

 

Pe lângă această cărticică de activități, copiii din campanie vor mai primi lucruri care au legătură cu Ziua Național: drapel tricolor, jocuri tematice, rechizite, benzi tricolor pentru confecționarea de cocarde, ideal o ciocolățică ROM, precum și fructe proaspete. Ținta noastră? 2.000 de copii din grădinițe, școli primare și gimnaziale.

 

Cel mai frumos dar pe care îl poți face de Ziua Națională este să oferi acces la educație națională copiilor din toate colțurile României și să donezi banii către această cauză.

 

Împreună suntem mai buni!

 

CUM TE POȚI IMPLICA TU?

 

DONAȚII ÎN BANI

Fiind o campanie națională, acțiunea este de mare amploare și orice donație va face diferența. Achizițiile de produse, precum și costurile de logistică se ridică la valori considerabile, așa că avem nevoie de ajutorul tău!

▶️ card: https://tinyurl.com/ROMANIA-TARA-MEA-2023

▶️ cont RO36BTRLRONCRT0386479601 (beneficiar: Asociația TOTUL ESTE POSIBIL)

▶️ https://www.patreon.com/TOTULESTEPOSIBIL

▶️ revolut.me/totulesteposibil

cu mențiunea România

 

VOLUNTARIAT

Te așteptăm în zilele dedicate pentru a ne da o mână de ajutor la sortarea și pregătirea donațiilor:

București, Sector 1, Str. Luterană, Nr. 16

 

PROMOVAREA EVENIMENTULUI

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a aduce MARELE CRĂCIUN către mai mulți copii și bunici!

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și rezultate optime.

Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org  

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

ROMÂNIA, ȚARA MEA

România, român, românesc - sunt mai mult decât cuvinte, sunt sentimente. De 1 Decembrie ne dorim să aducem educația națională mai aproape de copii. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
GRUP DE VOLUNTARI BUCUREȘTI : TOTUL ESTE POSIBIL
ROMÂNIA, ȚARA MEA