Încalță un copilaș!

 

SORIN ANDRICI TOTUL ESTE POSIBIL

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să alerg la CAMPIONATUL NAȚIONAL DE DUATLON pentru o cauză dragă mie.

 

An de an, venirea sezonului rece aduce cu sine și provocarea lipsei încălțărilor adecvate pentru cei mici.

 

Copiii din familiile lipsite de posibilități financiare, copiii din centrele de plasament, copiii din mediul rural rămași doar cu bunicii, au nevoie de sprijin pentru a traversa cele mai friguroase luni ale anului.

 

Prin campania GHETUȚE CĂLDUROASE, asociația TOTUL ESTE POSIBIL asigură un minim de demnitate și confort pentru copiii cărora familiile sau statul nu le pot asigura nici măcar o pereche de încălțări.

 

Te invit să fii alături de mine în campania prin care vom încălța împreună copilași săraci din România, care au nevoie de ajutor pe vreme rece!

 

 

CUM TE POȚI IMPLICA TU?

 

DONEAZĂ!

card: https://tinyurl.com/GHETUTE-CALDUROASE-2023 

cont: RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

revolut.me/totulesteposibil, cu mențiunea: GHETUTE CALDUROASE

 

STRÂNGE FONDURI!

 

Dacă vrei să ai propria pagină de strângere de fonduri pentru această cauză, este suficient să trimiți un mesaj pe pagina de Facebook / Instagram TOTUL ESTE POSIBIL sau pe adresa de e-mail: da@totulesteposibil.org. Poți crea și pe cont propriu o strângere de fonduri, dăruindu-ți ziua de naștere, aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=2051

 

De asemenea, poți asocia un eveniment sportiv sau un alt eveniment personal acestei cauze

 

SPONSORIZEAZĂ!

Companiile interesate de participarea la campanie, vor primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare.

Solicită contractul aici: da@totulesteposibil.org.

 

DISTRIBUIE CAUZA!

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre această cauză, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ CAUZA!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre cauză sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

***

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și cu rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

 

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

 

Prin campania GHETUȚE CĂLDUROASE asigurăm un minim de demnitate și confort pentru copiii cărora familiile sau statul nu le pot asigura nici măcar o pereche de încălțări.

Mai multe detalii

Data eveniment: Duminică, 12 noiembrie 2023 Data limită înscriere: 08 noiembrie 2023 Format: alergare, bicicletă Locație: Brașov Organizatori: FRTRI în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov    

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
SORIN ANDRICI : TOTUL ESTE POSIBIL
Încalță un copilaș!