MĂRȚIȘOR EDUCATOR

 

1.2% Complete
600 RON
Sumă strânsă
50,000 RON
Target
4
Donații
33
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

În România există un număr mare de elevi, clase și școli care au nevoie rapidă de sprijin pentru educație. De la podele murdare și distruse, până la lipsa tablelor sau mobilierului adecvat, a materialelor didactice sau echipamentului tehnic, toate sunt lipsuri ce afectează calitatea educației și cresc riscul abandonului școlar.

 

Prin achiziția de mărțișoare realizate manual de copiii beneficiari ai asociației TOTUL ESTE POSIBIL sau voluntarii acesteia, sprijini educația. Toate fondurile sunt alocate pentru achiziția de rechizite / materiale didactice pentru elevi, profesori și școli. 

 

Dacă ești reprezentantul unei companii, scrie-ne la da@totulesteposibil.org și vei primi un contract de sponsorizare. Conform legii, 20% din impozitul companiei se poate direcționa unei organizații non-profit. Astfel, achiziția ta de mărțișoare nu te va costa nimic.

 

Alege acum un mărțișor creație originală, realizat manual de copiii beneficiari ai asociației TOTUL ESTE POSIBIL sau voluntarii acesteia, pentru a sprijini elevii și școlile!

 

MODALITĂŢI DE A DONA (MENŢIUNE MĂRŢIȘOR EDUCATOR):

• prin ordin bancar, în contul Asociaţiei TOTUL ESTE POSIBIL, deschis la Banca Transilvania RO36BTRLRONCRT0386479601

• prin card: https://tinyurl.com/MARTISOR-EDUCATOR-2024

• paypal.me/TOTULESTEPOSIBIL

• revolut.me/totulesteposibil  

• https://www.patreon.com/TOTULESTEPOSIBIL

 

• prin contract de sponsorizare; conform legii sponsorizării, 20% din impozitul companiei se poate direcţiona unei organizaţii non-profit. Astfel, achiziţia ta de mărţișoare nu te va costa nimic. Indiferent de suma totală, se poate încheia un contract de sponsorizare, suma devenind astfel deductibilă conform Legii Sponsorizării 32 / 1994. Asociaţia TOTUL ESTE POSIBIL este înscrisă în Registrul Unităţilor de Cult ANAF, fiind eligibilă pentru primirea de sponsorizări.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

 

Prin achiziția de mărțișoare realizate manual de copiii beneficiari ai asociației TOTUL ESTE POSIBIL sau voluntarii acesteia, sprijini educația. Toate fondurile sunt alocate pentru achiziția de rechizite / materiale didactice pentru elevi, profesori și școli. 

Primavara este anotimpul în care natura ne aduce aminte să fim generoși. Natura reînvie pentru noi și ne cheamă să ne bucurăm împreună de viață, a cărei sursă ea este. Te invităm să îți faci o pagină de Galantom pe dar.galantom.ro și să le spui familiei și prietenilor că, în locul Mărțișorului sau al cadourilor de 8 Martie, îți dorești să susțineți împreună o cau

 

4 Donații

Mărțișor copii autism.
25 Feb 2024

Anonymous

250 RON
Mult succes in ceea ce faceti!!!
20 Feb 2024

Alina Pitaru

150 RON
Martisoare
04 Feb 2024

Anonymous

150 RON
Martisor Educator
24 Jan 2024
GRUP DE VOLUNTARI BUCUREȘTI : TOTUL ESTE POSIBIL
MĂRȚIȘOR EDUCATOR