Cătălin Palavescu - Asociatia Totul este posibil

Cel mai frumos cadou de ziua mea

60 RON Donatii stranse
12% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

David are 17 ani, este în clasa a X-a la o școală profesională specială, este un mic artist fotograf, dar si munceste inca de la 14 ani. astfel incat sa poate fi independent si sa isi intretina pasiunile. 

Când David avea 2 luni, părinții lui au hotărât să se despartă, să plece din țară și să îl lase la bunici. I-a mai văzut o singura dată, în anul 2012. Deși poartă ochelari de la 7 ani, asta nu l-a împiedicat să își dezvolte o pasiune în domeniul vizual. În prezent, pasiunea pentru fotografie ocupă un loc foarte important în viața lui.

Legat de pasiunea lui pentru domeniul imaginii, David își doreste să se dedice fotografiei wild life și se vede călătorind prin locuri sălbatice, unde nu e nici țipenie de om, dar există în schimb multe plante și animale care merită imortalizate.

Pentru ca echipamentele profesionale sunt scumpe, insa necesare, il voi ajuta sa se dezvolte artistic, inclusiv prin a-i face cadou un curs de foto-video pe care il predau chiar eu.

Sper ca si voi ma veti ajuta sa stragem suma de bani care il va ajuta sa viseze in continuare si sa lupte pentru visurile lui! 


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

2 Donatii

31 mar 2019
28 mar 2019