Eliza Nițescu - TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL PENTRU COPII | 100 miles of Istria

1,340 RON Donatii stranse
32.682926829268% Complete
4,100 RON Target
15 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

TOTUL PENTRU COPII | 100 miles of Istria

 

N-am prea avut eu parte de mers la munte când am fost copil. În afară de două tabere la Bușteni, altceva nu îmi amintesc. Am o fotografie cu părinții și bunicii de la Babele, dar eram așa de mică atunci, încât doar fotografia este singura mărturie a acelei experiențe – mintea mea, nu.

 

Cred că acesta este unul dintre motivele în care simt nevoia să recuperez acum absența muntelui din viața mea. Și îmi doresc ca fiecare copil să aibă parte de a privi spre un vârf de munte și să înțeleagă, la nivel metaforic măcar, că punctele cele mai de sus sunt singurele către care ar trebui să aspirăm întotdeauna și nu să ne dorim confortul lucrurilor și experiențele de la bază. Însă pentru ca un copil să aspire către orice fel de înălțimi este nevoie să aibă resurse, iar aici poți interveni tu.

 

Pe 13 aprilie 2019 voi lua pentru prima oară startul într-o cursă oficială montană de maraton. Am ales proba de 41 de km din cadrul 100 miles of Istria, cel mai important concurs de alergare montană din Croația. La fiecare concurs asociez o cauză umanitară pentru care alerg, iar de data aceasta am ales să alerg pentru a oferi unor copii cât mai multe surprize de 1 iunie (rechizite, jocuri, poate și o excursie – în funcție de câți bani vom reuși să strângem împreună).

 

CE POȚI FACE TU?

 

Poți susține proiectul cu o donație pe această pagină sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

 

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească în drumul către performanță. Ne-am îndreptat atenția asupra persoanelor care au abilități într-un anumit domeniu, au obiective, dar au și nevoie de sprijin pentru a le îndeplini.

 

Una dintre categoriile pe care le susținem sunt copiii. De aceea am inițiat proiectul TOTUL PENTRU COPII, prin care dorim să ajutăm cu rechizite, cărți, haine, încălțăminte, jocuri sau servicii educaționale (cursuri), evenimente recreative (excursii, tabere), copiii care au nevoie de susținere.

 

Majoritatea ONG-urilor își îndreaptă sprijinul către categoriile defavorizate. Tocmai pentru că deja multe organizații fac o muncă excelentă în acest sens, ne-am decis să ne orientăm către persoanele care nu au parte de foarte multă susținere și au propriile lor provocări pentru a face pași înainte în cariera aleasă.  

 

Ne dorim să creăm o comunitate globală în care ne sprjinim și să evoluăm reciproc, în care să ne realizăm obiectivele și în care visurile să devină realitate mult mai rapid.

 

Poți susține proiectul TOTUL PENTRU COPII cu o donație pe platforma Galantom sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 

Împreună putem contribui ca în România să avem din ce în ce mai mulți copii cu rezultate bune la învățătură. Donând pentru această cauză, ajuți ca prin intermediul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL să fie sprijinită performanța generației viitoare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

TOTUL PENTRU COPII

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim categoriile de persoane cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

Una dintre categoriile pe care le susținem sunt copiii. De aceea am inițiat proiectul TOTUL PENTRU COPII, prin care dorim să ajutăm cu rechizite, cărți, haine, încălțăminte, jocuri sau servicii educaționale (cursuri), servicii recreative, copiii care au nevoie de susținere.

15 Donatii

02 mai 2019
Felicitări Eliza pentru tot ceea ce faci!
15 apr 2019

Eduard Mitrofan

300 RON
13 apr 2019
13 apr 2019

Anonymous

75 RON
Totul pentru copii
13 apr 2019

Daniela Florentina Popa

50 RON
12 apr 2019

Anonymous

75 RON
11 apr 2019
10 apr 2019

Florina Toma

30 RON
Succes si Miliarde de pupicei si imbratisari!
08 apr 2019
Succes oameni frumosi! Chiar cred ca putem face lumea mai buna! Fiecare mic pas individual poate face o mare schimbare in lume.
07 apr 2019

Adina Comanescu

50 RON
05 apr 2019
Cu drag , Mult succes Eliza
04 apr 2019
Mult succes :*
04 apr 2019
TOTUL ESTE POSIBIL! Felicitari, Eliza pentru ce esti si pentru ce faci!
02 apr 2019
Mult succes
02 apr 2019