La Retezat SkyRace pentru Gabriel Bularda, dublu campion european la alergare montană

 

Eliza Nițescu TOTUL ESTE POSIBIL

70% Complete
350 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații

Pe 15 iunie voi participa prima mea cursă de tip sky-race, adică alergare montană pe creastă de munte.

Este vorba de Retezat SkyRace, traseul Buta (23 km).

Dedic această cursă prietenului meu, Gabriel Bularda, care muncește din greu zi de zi pentru a face o figură frumoasă la Campionatul European de alergare montană din Zermat, pe 7 iulie.

2019 este anul de transfer de la juniori la seniori pentru Gabriel și vreau să îi fiu alături așa cum merită și are nevoie.

 

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL, al cărei membru fondator sunt (alături de alți 2 prieteni, Alin & Adrian) sprijină performerii de top să își continue cariera în care și-au ales să activeze.

Având în vedere rezultatele spectaculoase obținute de Gabriel pentru România la categoria alergare montană juniori, îl vom sprijini să replice aceleași performanțe și la seniori.

 

Go, go, go, Gabriel, you are the be(a)st!

                                                           

 

GABRIEL BULARDA, DUBLU CAMPION EUROPEAN LA ALERGARE MONTANĂ, FACE TRECEREA LA SENIORI

 

În lotul de sportivi care va reprezenta România la Campionatul european de alergare montană din Elveția, la seniori masculin singurul calificat este atletul Gabriel Bularda, care anul acesta face trecerea de la juniori la seniori. Sportivul este legitimat la CSU Știința București și antrenat de Profesorul Ioan Moisa. Gabriel este campionul național la alergare montană în ultimii 4 ani (2015-2018), atletul anului 2018 în România, dublu campion european și vicecampion mondial (cu echipa), la aceeași disciplină, categorie juniori.

 

Odată cu împlinirea vârstei de 19 ani la finalul anului trecut, Gabriel a fost proiectat direct în competițiile de seniori și tineret.

 

Astfel că pe 7 iulie, când va avea loc Campionatul european de alergare montană de la Zermat, va fi printre cei mai tineri participanți care se aliniază la start.

 

Gabriel vizează o clasare cât mai bună la europenele de alergare montană (top 8), pentru a prinde calificarea la mondialele de alergare montană care anul acesta se desfășoară în Argentina.

 

NEVOILE SPORTIVULUI

Cantonament 300 lei/lună

Echipament 300 lei/lună

Vitaminizare 700 lei/lună

Recuperare 200 lei/lună

Competiții externe 500 lei/lună

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania), cu mențiunea GABRIEL BULARDA


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

În lotul de sportivi care va reprezenta România la Campionatul european de alergare montană din Elveția, la seniori masculin singurul calificat este atletul Gabriel Bularda, care anul acesta face trecerea de la juniori la seniori. Sportivul este legitimat la CSU Știința București și antrenat de Profesorul Ioan Moisa). Gabriel este campionul național la alergare montană în ultimii 4 ani (2015-2018), atletul anului 2018 în România, dublu campion european și vicecampion mondial (cu echipa), la aceeași disciplină, categorie juniori.

Retezat SkyRace Intersport este primul concurs organizat de Asociatia Sport La Orice Varsta, pe 15 iunie 2012, iar aparitia acestuia si a seriei de evenimente Trail Race ce au urmat s-a datorat obiectivelor organizatorilor de a face sport oriunde si la orice varsta, de a contribui cu spirit si emotie la consolidarea comunitatii de alergatori montani, de a face cunoscut pe plan international Reteza

 

4 Donații

100 RON
Bafta multa campionule!
16 Jun 2019
Mult succes Gabriel in tot ceea ce iti propui! Esti un atlet deosebit, iar potentialul tau este mare! Te sustin cu drag si cred in talentul tau de sportiv!
14 Jun 2019

Ademar

50 RON
Succes, Gabriel!!
13 Jun 2019
Cu drag! Bafta, Gabriel!
13 Jun 2019