Laura Danciu - Asociatia Totul este posibil

Cel mai frumos cadou de ziua mea

10 RON Donatii stranse
1% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

Vreau să ofer, la rândul meu, un cadou tuturor celor care vor dona cu ocazia zilei mele de naștere. Care este cadoul meu pentru tine? Îți propun să câștigi valoare într-o întâlnire de coaching facilitată de mine, întâlnire în care vei avea ocazia să găsești propriile soluții pentru provocările și obiectivele actuale.

Practic, îți propun ca pentru ora / orele de coaching facilitate de mine, tu să oferi exact cât îți permiti financiar la acest moment. Astfel vei oferi valoare unui om cu un potențial uriaș (elev olimpic, sportiv, artist), pentru că suma donată merge direct către Asociația TOTUL ESTE POSIBIL, care va folosi toate fondurile în campaniile active în acest moment.

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Împreună putem crea o lume în care toate visurile se împlinesc!

Acceptă provocarea, donaează și programează-ți sesiunea de coaching chiar acum pentru ca și tu să te îndrepți cu mai multă claritate și energie către propriul vis!

 

CUM DONEZI?

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea LAURA DANCIU


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

1 Donatii

Laura Lucia Găvan

10 RON
Ma bucur ca pot ajuta.
12 aug 2019