Andreea Dumitru - TOTUL ESTE POSIBIL

Dăruiesc ziua mea pentru excursiile montane ale copiilor

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Una dintre cele mai frumoase amintiri ale copilăriei sunt excursiile și taberele.

Anul acesta am decis să îmi dăruiesc ziua de naștere pentru un proiect al Asociației TOTUL ESTE POSIBIL: organizarea de excursii pentru copii cu rezultate bune la învățătură, tematica excursiei fiind strict legată de mediu.

Printre activitățile desfășurate se numără: drumeții, activități de ecologie (curățenie făcută de copii), workshopuri de reciclare, jocuri și cursuri interactive despre natură și mediu.

Modul în care vor arăta lucrurile în jurul nostru mâine depinde de acțiunile noastre de azi. De ziua mea vreau să conștientizez tânără generație de importanța grijii pentru mediu și dragostea pentru natură.

Donează alături de mine pentru o generație educată sănătos!

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea ANDREEA DUMITRU

 


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

EXCURSII PENTRU COPII ȘI TINERI

Propunem o recompensă oferită copiilor cu rezultate bune la învățătură sub forma unei excursii la munte, în care să îmbinăm: drumețiile și pasiunea pentru frumusețile naturii,  tradițiile românești, activități de ecologie (curățenie făcută de copii), jocuri și activități,  informații despre mediu.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!