TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

TOMA COCONEA LA X-ALPS 2021

Status: Fundraising

Toma Coconea este singurul om din lume care din 2003 a participat la toate competițiile Red Bull X-Alps și vrea să fie prezent și la cea de a X-a ediție a concursului, obiectivul său fiind acela de a face trecerea de la vice-campion la campion. Pentru a reuși o astfel de performanță, sportivul are nevoie de pregătire corespunzătoare în special în ultimele 2 luni dinaintea competiției, motiv pentru care este necesară recunoașterea traseului și suportul unei echipe.

[ Show more ]
24.896% Complete

12,448 RON

Sumă:

2

Galantomi:

92

Donații:

50,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

“Nimic nu e ușor. Nimic nu e greu. Totul e posibil” este filosofia ca sportiv a lui Toma Coconea.

 

Toma Coconea este singurul om din lume care din 2003 a participat la toate competițiile Red Bull X-Alps și unicul care a primit distincția X-Alps Man de la Prințul Albert de Monaco.

Sportivul are în palmares două titluri de vice-campion la X-Alps (una dintre cele mai dificile competiții sportive la nivel mondial), obiectivul său în 2021 fiind acela de a face trecerea de la vice-campion la campion. Pentru a reuși o astfel de performanță, sportivul are nevoie de pregătire corespunzătoare în special în ultimele 2 luni dinaintea competiției, motiv pentru care este necesară recunoașterea traseului și suportul unei echipe. Pentru a-și atinge obiectivul, Toma a pus la bătaie toate resursele personale de bani și cunoștințe care deja au contribuit cât au putut pentru a-i fi alături.

 

Situația sportivului este una mai specială ca oricând, pentru că de curând a devenit și tatăl unei fetițe. De aceea resursele sale personale sunt mult mai limitate decât în anii anteriori.

Suma care îi lipsește în acest moment poate fi strânsă cu ajutorul oamenilor care îi apreciază activitatea și vor să îl vadă victorios!

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL este numai un intermediar care vrea să ajute în acest demers – toți banii revin sportivului.

 

Toma vrea să ofere și el, la rândul său, un dar celor care sunt alături de el și îi așteaptă alături de el, în Parâng, pe cei care îl vor ajuta să participe la X-Alps și în 2021:

pentru o donație de 400 de lei primești un zbor în tandem cu Toma 

pentru o donație de 600 de lei primești două zboruri în tandem cu Toma 

iar pentru o donație de 750 de lei primești trei zboruri în tandem cu Toma 

 

Vă invităm să contribuți la o cauză care implică performanță sportivă și un important capital de imagine pentru România în afara granițelor.