TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

SURVIVOR

Status: Fundraising

România are în continuare cea mai mare rată a mortalităţii infantile din Uniunea Europeană, cu 6 decese la 1.000 de naşteri vii, aproape dublu faţă de o rată a mortalităţii infantile de 3.4 decese la 1.000 de naşteri vii în Uniunea Europeană. Copiii născuți prematur vor primi o șansă la viață prin dotarea maternităților și secțiilor de nou-născuți cu echipamente medicale performante.

[ Show more ]
11.663636363636% Complete

19,245 RON

Sumă:

33

Galantomi:

179

Donații:

165,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

România are în continuare cea mai mare rată a mortalităţii infantile din Uniunea Europeană, cu 6 decese la 1.000 de naşteri vii, aproape dublu faţă de o rată a mortalităţii infantile de 3.4 decese la 1.000 de naşteri vii în Uniunea Europeană. Copiii născuți prematur primesc o șansă la viață prin dotarea maternităților și secțiilor de nou-născuți cu echipamente medicale performante.

 

Copiii născuți prematur, veniți pe lume în intervalul dintre săptămânile 24 și 37 de sarcină, au multe din funcțiile corpului insuficient dezvoltate. O aducere în parametri se poate realiza numai cu echipamente performante, care sa îi ajute pe medici și asistentele medicale să ofere cele mai eficiente intervenții.

 

Aparatura medicală precară, având în multe cazuri peste 20 de ani vechime, pune maternitățile din România în situații dificile. Nevoile de echipament sunt acute: incubatoare pentru terapie intensivă neonatală, ventilatoare neonatale, monitoare pentru funcții vitale, pulsoximetre, mese de resuscitare, lămpi de fototerapie, aparate de radiologie, baloane pentru reanimare, analizoare de gaze, aparate pentru vizualizarea venelor.

 

Prin campania SURVIVOR vom lupta și noi alături de micuții născuți prea devreme, pentru a le asigura o binemeritată șansă la viață!