TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

URGENȚE UMANITARE | ȘTEFAN STAN

Status: Fundraising

După 25 de ani în care a practicat rugby de performanță, Ștefan Stan a rămas imobilizat în urma unui accident rutier.

[ Show more ]
2.855% Complete

2,855 RON

Sumă:

6

Galantomi:

32

Donații:

100,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În vârstă de 34 ani, Ștefan Stan a practicat rugby de performanță timp de 25 de ani, dar în august 2019 activitatea lui sportivă a încetat brutal, din cauza unui accident rutier în urma căruia a rămas imobilizat de la inghinal în jos. Lângă Ștefan au mai rămas doar fetița și sotia sa, care a renunțat la servici pentru a se dedica în totalitate îngrijirii lui Ștefan. Veniturile familiei se compun în acest moment  doar din donațiile oamenilor cu suflet mare, un ajutor care de la lună la lună a scăzut. Toți banii pe care îi au merg în direcția vindecării lui Ștefan. Teama de a fi evacuați pentru neplata chiriei este constantă în familia Stan, iar Ștefan a fost de multe ori nevoit să renunțe la cumpărarea medicamentelor de care are nevoie, pentru a nu ajunge în stradă.

Veștile bune sunt că Ștefan are șanse mari să își recapete abilitatea de a merge. În momentul de față el face terapii la clinici din Târgu Mures și Târgoviște. Se văd mici progrese, dar costurile terapiilor, îngrijirilor medicale, medicamentelor, cazării și transportului sunt extrem de mari, ridicându-se la aproximativ 5.600 euro pe lună.

 

“Am nevoie să mă recuperez pentru a-mi putea susține familia și a nu fi nevoit să fiu împins într-un scaun rulant de către copilul meu. Sper din suflet să mă puteți ajuta!” este mesajul pătrunzător transmis cu speranță de campionul Ștefan Stan.