TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

O POVESTE PE SEARĂ

Status: Fundraising

Prin proiectul O POVESTE PE SEARĂ, asociația TOTUL ESTE POSIBIL își propune să îi apropie pe copii de lumea magică a poveștilor și să le deschidă apetitul pentru lectură.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

1

Galantomi:

0

Donații:

25,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Poveștile au un rol important în formarea, dezvoltarea intelectuală și educarea copilului.

Varietatea și bogăția de idei cuprinse în povești lărgesc orizontul copilului și contribuie la dezvoltarea gândirii, imaginației și limbajului său.

Prin proiectul O POVESTE PE SEARĂ, asociația TOTUL ESTE POSIBIL își propune să îi apropie pe copii de lumea magică a poveștilor și să le deschidă apetitul pentru lectură.

Proiectul a luat naștere în aprilie 2020 și dina cel moment a oferit, fără excepție, o poveste în absolut fiecare seară copiilor care provin din familii nevoiașe și nu au buget pentru cărți în format tipărit. Poveștile ajung la copii pe cale audio, pe canalul de Youtube al asociației (https://tinyurl.com/YouTube-TEP) și prin intermediul paginii noastre de Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil

 

CUM POȚI SĂ CONTRIBUI TU?

 

DONEAZĂ!

card: https://tinyurl.com/O-POVESTE-PE-SEARA

cont: RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 

STRÂNGE FONDURI!

Dacă vrei să ai propria pagină de strângere de fonduri pentru această cauză, este suficient să trimiți un mesaj pe pagina de Facebook / Instagram TOTUL ESTE POSIBIL sau pe adresa de e-mail: da@totulesteposibil.org.

Poți crea și pe cont propriu o strângere de fonduri, dăruindu-ți ziua de naștere / nume, aici: https://ziuata.galantom.ro/fundraising_pages/create?id_project=2112

De asemenea, poți asocia un eveniment sportiv sau un alt eveniment personal acestei cauze.

 

SPONSORIZEAZĂ!

Companiile interesate de participarea la campanie, vor primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare. Solicită contractul aici: da@totulesteposibil.org.

 

DISTRIBUIE CAUZA!

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre această cauză, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ CAUZA!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre cauză sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

***

 

PERSOANA DE CONTACT:

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și cu rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org