TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

HAKUNA MATATA | ajutor pentru copiii din Africa

Status: Fundraising

În Africa, accesul la educație este unul dintre cele mai dureroase subiecte, iar eforturile necesare pentru ca un copil să meargă la școală este greu de imaginat în contextul secolului al XXI-lea. 

[ Show more ]
1.8% Complete

900 RON

Sumă:

1

Galantomi:

5

Donații:

50,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În Africa, accesul la educație este unul dintre cele mai dureroase subiecte, iar eforturile necesare pentru ca un copil să meargă la școală este greu de imaginat în contextul secolului al XXI-lea. Printre principalele obstacole se numără: foametea, lipsa infrastructurii, corupția, dar și mentalitatea localnicilor, care consideră ca educația nu este atât de importantă pe cât e munca și întreținerea familiei. Discrepanța devine din ce în ce mai mare între Europa zilelor noastre și Africa.

 

În echipa TOTUL ESTE POSIBIL există disponibilitatea din partea unor voluntari de a ajuta personal cu resurse pentru educație pe continentul African, iar ajutorul este nevoie să fie oferit local, cumpărând de la fața locului rechizite, materiale pentru școli, precum și uniforme școlare, care sunt obligatorii și sunt personalizate pentru fiecare școală în parte.